Black Panther: Wakanda Forever (2022)

Streamingpremiär för Black Panther: Wakanda Forever på Disney+

  • Disney+
Filmtopp
01 februari 2023 kl. 09:02
ANNONS
ANNONS

Black Panther 2 finns nu att streama

Det är dags för nästa storfilm inom Marvel Cinematic Universe att inta Disney+. Denna gången är det "Black Panther: Wakanda Forever" som har hittat till streamingtjänsten.

Ovissheten kring "Black Panther 2" var stor när Chadwick Boseman tragiskt gick bort 2020, endast 43 år gammal. Disney och Marvel valde alltjämt att låta projektet rulla vidare och när Black Panther: Wakanda Forever väl gick upp på bio under 2022 var en av filmens stora styrkor just hur den hyllade Boseman och karaktären som han spelade, kung T'Challa.

I övrigt fick filmen ett blandat mottagande av kritiker, men lockade trots allt en stor biopublik.

Black Panther: Wakanda Forever handlar om efterspelet efter kung T'Challas (Boseman) död och hur omvärlden girigt blickar mot Wakandas resurser. Samtidigt visar det sig att det finns en tidigare okänd undervattenscivilisation som med förutsättningar som liknar Wakandas. Frågan är bara om det är en vän eller fiende till Wakanda som man har upptäckt.

Nu kommer Black Panther: Wakanda Forever till Disney+

I dag, den 1 februari, kommer Black Panther: Wakanda Forever äntligen till Disney+ för den som har väntat på filmens premiär på streamingtjänsten. Filmen blir det senaste tillskottet inom Marvel Cinematic Universe som ansluter till plattformen. 

Wakanda Forever blir den första stora Marvel-premiären på Disney+ under 2023, men mycket mer är att vänta längre fram. Filmer som Ant-Man and the Wasp: Quantummania och The Marvels och serier som Secret Invasion och Loki säsong 2 är bara några exempel på vad som väntar.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL