Skruvad teaser till Atlanta säsong 4 – då kommer sista säsongen

Skruvad teaser till Atlanta säsong 4 – då kommer sista säsongen

  • Disney+
Emil Oscar Rasmussen
24 juli 2022 kl. 08:07

Donald Glovers serie återvänder snart med sin sista säsong.

Multitalangen Donald Glovers serie "Atlanta" gör snart comeback med sin avslutande säsong.

"Atlanta", Donald Glovers kreativa och utmanande serie om Earn (Glover) och hans kusin Alfred (Brian Tyree Henry) som tillsammans med sina vänner försöker ta sig fram i musikens värld, är snart tillbaka med nya avsnitt. 

En surrealistisk teaser, med gott om blinkningar till tidigare säsonger, har släppts inför den fjärde och sista säsongen av serien. I samband med teasern har vi också fått veta när serien, producerad av FX, återvänder.

Trots att den tredje säsongen hade premiär så sent som våren 2022, efter flera års uppehåll, kan vi vänta oss den nya säsongen redan till hösten. Atlanta säsong 4 har premiär redan i september i år. I Sverige streamas serien på Disney+. Exakt när den fjärde säsongen kommer till den svenska marknaden är inte bekräftat.

Se teasern till Atlanta säsong 4 här:

Donald Glover är även känd från serier som Community, filmer som Solo: A Star Wars Story och är senare i år aktuell med Mr. & Mrs. Smith-serien, som han skapat för Amazon Prime Video. Han är också känd under artistnamnet Childish Gambino.

Andra huvudkaraktärer i Atlanta inkluderar Brian Tyree Henry (Bullet Train), Zazie Beetz (Bullet Train, Joker) och LaKeith Stanfield (Judas and the Black Messiah, Uncut Gems). Serien är en flerfaldig Emmy-vinnare, och den senaste säsongen har nominerats i tre kategorier.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL