Drömduon splittras – Waller-Bridge lämnar Mr. & Mrs. Smith-serien

Drömduon splittras – Waller-Bridge lämnar Mr. & Mrs. Smith-serien

  • Amazon Prime
Emil Oscar Rasmussen
07 september 2021 kl. 13:09

Projektet fortgår utan Fleabag-stjärnan.

Den kommande "Mr. & Mrs. Smith"-serien från Amazon har tidigare dragit en hel del uppmärksamhet till sig, mycket tack vare att huvudrollerna skulle spelas av stjärnduon Donald Glover och Phoebe Waller-Bridge. Nu står det dock klart att Waller-Bridge lämnar projektet.

Både Donald Glover och Phoebe Waller-Bridge karriärer har gått från klarhet till klarhet de senaste åren. Glover har dels gjort succé med sin serie Atlanta, men också synts i storfilmer som Solo: A Star Wars Story (2018), medan Waller-Bridge – som också återfinns på rollistan för Solo – bland annat prisats för sin serie Fleabag.

Duon ses av många som två av film- och tv-världens mest spännande namn, så när det tidigare i år annonserades att de skulle göra en serie och nyversion av Brad Pitt och Angelina Jolie-filmen Mr. & Mrs. Smith från 2005, väckte det stor uppståndelse på sociala medier. För alla som drömde om att se dem tillsammans i serien har The Hollywood Reporter (THR) dessvärre avslöjat att Waller-Bridge har lämnat projektet.

LÄS OCKSÅ: Bästa serierna på Amazon Prime Video

Enligt den amerikanska tidningens källor ska anledningen till avhoppet vara kreativa meningsskiljaktigheter. De två stjärnorna ska enligt rapporten fortfarande vara vänner och beslutet ska ha tagits gemensamt. Waller-Bridges avhopp ska enligt THR inte påverka projektets fortgång. Serien har planerad premiär någon gång under 2022 och produktionen letar nu efter en ersättare till Waller-Bridge.

Donald Glover arbetar just nu med två kommande säsonger av hans succéserie Atlanta. Den tredje säsongen befinner sig i postproduktion och produktionen för den fjärde säsongen, som skrivits helt och hållet av Glover själv, har också påbörjats. Waller-Bridge spelar just nu in Indiana Jones 5, ett projekt som hon också var delaktig i som manusförfattare under en period.

NÄSTA ARTIKEL