Secret Invasion säsong 2 – detta vet vi

Secret Invasion säsong 2 – detta vet vi

  • Disney+
Filmtopp
Uppdaterad kl. 12:04 | Publicerad 25 juli 2023 kl. 07:00

Kommer Samuel L. Jacksons Marvel-serie tillbaka?

Nu har "Secret Invasion" nåt sitt slut och många har frågat oss om en andra säsong är på gång. Därför passar vi på att samla vad som egentligen är sagt om "Secret Invasion" säsong 2 i en och samma artikel.

Förväntningarna var givetvis höga när Disney valde att släppa en serie om Samuel L. Jacksons benhårda Marvel-karaktär Nick Fury. Nu har Secret Invasion gått i mål och mötts av relativt god kritik, även om den inte har lyckats nå upp till de stora publikfavoriterna.

I skrivande stund har serien 6,7 av 10IMDb av 23 000 röster, 63 av 100 i Metacritic baserat på 24 recensioner och 59% i Rotten Tomatoes. Här på Filmtopp fick serien ett betyg som ligger i exakt samma linje.

Utöver Samuel L. Jackson ser vi skådespelare som Ben Mendelsohn, Emilia Clarke, Don Cheadle, Olivia Colman och Cobie Smulders. Serien, som består av sex avsnitt, är skapad av Kyle Bradstreet, som tidigare har legat bakom Borgia (2011) och Mr. Robot (2015-2019).

74-årige Samuel L. Jackson ser stenhård ut i nya Marvelserien
Foto: Disney+

Blir Secret Invasion säsong 2 verklighet?

Marvel Studios har tidigare varit väldigt restriktiva med att göra uppföljare på sina live action-serier och så ser även fallet ut att bli med Secret Invasion. Serien är marknadsförd som en miniserie, vilket innebär att bara en enda säsong är inplanerad. Men det behöver inte vara över för det. De senaste åren har vi sett flera populära miniserie få uppföljare, exempelvis The White Lotus och Big Little Lies.

Vad som däremot talar extra mycket för att Secret Invasion säsong 2 inte kommer att bli av är Disneys VD Bob Iger, som i ett relativt nytt utlåtande meddelade att bolaget kommer att dra ner på sin Marvel-produktion. Detta eftersom de senaste biofilmerna gått förhållandevis dåligt på omvärldens biografer, något som han menar beror på att för Marvel Studios har mättat marknaden.

Filmtopp håller dig uppdaterad så fort vi vet mera, men vi ser det som väldigt osannolikt att Secret Invasion 2 blir av.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL