Premiär för tv-serien True Lies – kultfilmen får nytt liv på Disney+

Premiär för tv-serien True Lies – kultfilmen får nytt liv på Disney+

  • Disney+
Sofie Landgren
18 april 2023 kl. 14:04

Amerikans actionserie baserad på kultfilm – premiär 19 april

I morgon, den 19 april, kommer den första säsongen av spinoff-serien "True Lies" till Disney+. Serien är baserad på James Camerons klassiska actionkomedi med samma titel från 1994.

Premiär för serien True Lies på Disney+
Steve Howey och Ginger Gonzaga. Foto: Disney+.

Premiär för spinoff-serien True Lies på Disney+

"True Lies", James Camerons komedifilm från 1994, kretsar kring Harry Tasker (Arnold Schwarzenegger) som lever ett dubbelliv; han arbetar som en av världens bästa agenter samtidigt som han på hemmafronten bär rollen som en trist datorförsäljare. Allt verkar gå som smort tills han misstänker att hans fru Helen (Jamie Lee Curtis) är otrogen med en bilförsäljare (Bill Paxton).

Nu kommer spinoff-serien inspirerad av James Camerons succéfilm. Serien True Lies följer Harry Tasker, en förstklassig internationell spion för den amerikanska underrättelsetjänsten Omega Sector, och hans fru Helen, en språkprofessor som är uttråkad av sina dagliga rutiner och gör den chockerande upptäckten att hennes till synes vanliga man lever ett extraordinärt dubbelliv.

True lies säsong 1 premiär på Disney+
Steve Howey och Ginger Gonzaga. Foto: Disney+.

Premiär på Disney+ den 19 april

Säsong 1 av "True Lies" består av 12 avsnitt som har en speltid på 45 minuter vardera och rivstartar med att Helen, en språkprofessor som är uttråkad av sin dagliga rutin, gör den chockerande upptäckten att hennes till synes vanliga man lever ett extraordinärt dubbelliv...

Missa inte premiären av actionserien "True Lies" på Disney+ den 19 april.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL