Premiär för Tell Me Lies säsong 1

Premiär för Tell Me Lies säsong 1

  • Disney+
Filmtopp
Uppdaterad kl. 10:11 | Publicerad 15 november 2022 kl. 10:11

Om ett tumultartat och berusande förhållande

Den 16 november är det premiär för "Tell Me Lies" på Disney+, den nya dramaserien om ett destruktivt förhållande mellan en ung kvinna och en man som hon förälskar sig i.

Disney+ fortsätter att förse sina prenumeranter med ett brett utbud. I morgon, den 16 november, är det premiär för den nya naturdokumentären Limitless with Chris Hemsworth, men också den nya Hulu-serien Tell Me Lies som ger oss berättelsen om ett tumultartat och berusande förhållande under loppet av åtta år.

I serien följer vi Lucy Albright när hon anländer till campus på sin högskola, långt borta från hennes mamma som hon aldrig har blivit förlåten för ett svek hon gjorde under sina tidiga tonåringar. Där omfamnar Lucy universitetslivet och allt det har att erbjuda. Men allting förändras när hon träffar Stephen DeMarco, en man som har ett eget mystiskt förflutet. Deras beroendeframkallande relation till varandra kommer att få konsekvenser som de aldrig hade kunnat föreställa sig.

Lucy spelas av Grace Van Patten (The Meyerowitz Stories, Nine Perfect Strangers) och Stephen spelas av Jackson White, som vi tidigare sett i serien Mrs. Fletcher och dramafilmen Ambulance med Jake Gyllenhaal.

Se trailern till den nya dramaserien "Tell Me Lies" här:

Den första säsongen består av tio stycken drygt femtio minuter långa avsnitt. 

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL