Olivia Lobato sjunger i Disneys julfilm Gåvan

Olivia Lobato sjunger i Disneys julfilm Gåvan

  • Disney+
Filmtopp
Uppdaterad kl. 15:11 | Publicerad 14 november 2022 kl. 15:11

Kortfilmen är den sista i Disneys trilogi ”Från oss alla till er alla”

“Gåvan” är en stark berättelse om gemenskap där vi återigen får följa den älskade familjen som vi lärt känna i Disneys tidigare julkampanjer 2020 och 2021. Den här gången förbereder de sig inför julen och att en ny familjemedlem är på väg.

Disneys första del i julkampanjen, Lola, släpptes 2020 där publiken introducerades för Nicole och hennes mormor, Lola. Där fick vi en inblick i hur deras band växt sig starkare i takt med att festliga traditioner fördes i arv genom generationer.

Förra årets uppföljare, The Stepdad, följde en vuxen Nicole med sina egna barn, Max och Ella, som välkomnade sin styvfar Mike till familjen. Kärnan i berättelsen var en mycket speciell bok som hyllade magin i de små ögonblicken, som att exempelvis läsa med familjen.  Filmerna har tillsammans fått över 184 miljoner visningar över hela världen.

I år förbereder sig familjen för ännu en högtid och den rörande ankomsten av en ny familjemedlem!

Gåvan är en kraftfull berättelse om syskonrelationer, sedd genom ögonen på det yngsta barnet, Ella, när hon anpassar sig till en föränderlig familjedynamik. Kärnan i berättelsen är den älskade Musse Pigg-leksaken som lyser i mörkret och som kopplar samman dåtid, nutid och framtid. Vi ser först den äldsta brodern, Max, ge Musse Pigg-nallen till Ella för att sedan trösta henne. Senare ser vi Ella som i sin tur ger gosedjuret till sitt nyfödde syskon vid deras första möte som ett välkomnande till familjen.

Den unga sångerskan Olivia Lobato har sjungit in den svenska versionen av den känslomässiga julsången i kortfilmen, där hon tillför magi till framförandet av ”Ännu mer”.

Olivia Lobato
Pressbild på Oliva Lobato.

 

NÄSTA ARTIKEL