Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Single Drunk Female

Premiär för Single Drunk Female

  • Disney+
Aliah Liebst | Nyhet
06 april 2022
Aliah Liebst | Nyhet
06 april 2022

Idag släpps den nya komediserien på Disney Plus

I serien "Single Drunk Female" följer vi Samantha Fink, en alkoholist i 20-årsåldern som når den absoluta botten och tvingas flytta hem till sin dominanta mamma.

Den nya komediserien Single Drunk Female släpps idag på Disney Plus för tittarna. I serien följer vi Samantha (Sofia Black-D’elia), en tjugoåttaårig alkoholist som efter ett offentligt magplask tvingas konfrontera sin alkoholism och flytta hem till sin dominanta mamma Carol (Ally Sheedy). I hemstaden blir livet inte nödvändigtvis enklare för Samantha, hon tar ett jobb i den lokala mataffären och hennes före detta bästa vän visar sig vara förlovad till hennes ex - allt det som fick henne att börja dricka tycks nu flyta upp till ytan igen. 

Single Drunk Female
Skådespelarna i Single Drunk Female. Distributör: Disney +

Simone Finch som ligger bakom serien har enligt Huff Post tagit inspiration från sitt eget liv i skapandet av serien. När hon fyllde trettio var hon själv alkoholist men när hon insåg att hennes liv var på väg åt fel riktning bestämde hon sig för att söka hjälp hos anonyma alkoholister. 

Sofia Black-D’Elia som spelar Samantha är känd sedan tidigare för sina roller i bland annat Skins (2007-2013) och Gossip Girl (2007-2012). Hon ackompanjeras av bland annat Ally Sheedy som spelar Samanthas mamma, Sheedy är känd från The Breakfast Club (1985) och Short Circuit (1986). 

Serien sträcker sig över 10 avsnitt och går att se idag på Disney +. 

Mer läsning: 

NÄSTA ARTIKEL