Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Handen på hjärtat – Allt om C Mores nya serie

Handen på hjärtat premiär – allt om C Mores nya serie

  • C More
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
05 april 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
05 april 2022

Streamingtjänstens första rom-com

Snart får vi se C Mores romantiska komediserie "Handen på hjärtat" som har premiär i veckan. Här är allting vi vet om vad som komma skall!

C More fortsätter att satsa på egenproducerade serier. Tidigare i år drog inspelningen av deras kommande romantiska komedi Handen på hjärtat igång, och snart har den premiär på streamingtjänsten. I mitten av berättelsen är Ava, spelad av Sara Shirpey, en väldigt framgångsrik parterapeut men som är betydligt sämre på att själv hitta kärleken. Hon har dock en speciell talang, genom att lägga handen på någons hjärta kan hon se avgörande ögonblick i människors kärleksliv.

– Vi är mycket glada över samarbetet med Breakable Films och Lina Åström samt producent Elin Falk. De företräder den nya generationens talanger. Att vi därtill får se vår nästa stora stjärna Sara Shirpey göra sin första huvudroll är extra roligt. Vi ser mycket fram emot att följa inspelningen av vår första romcom-serie, säger Piodor Gustafsson, nordisk dramadirektör för TV4 Media och C More.

Handen på hjärtat beskrivs som en klassisk ”romcom” men med en twist. Handlingen utspelas i ett nutida Stockholm där parterapeuten Ava (Sara Shirpey) har en privat terapimottagning. Hon har också en väldigt speciell talang, genom att lägga handen över sin klients hjärta kan hon se nyckelscener från dennes kärleksliv. Detta har gjort Ava väldigt framgångsrik i sitt yrke men privat är hon djupt cynisk när det kommer till kärlek – fram tills att hon plötsligt ser sig själv vid altaret i en av sina syner.

I rollerna ses också Hannes Fohlin, Sanna Sundqvist och Christer Fant.

Handen på hjärtat premiär – allt om C Mores nya serie
Foto: C More.

Då har Handen på hjärtat premiär

Handen på hjärtat är skriven och regisserad av Lina Åström, som bland annat skrivit manus till ungdomsserierna Ligga – konsten att komma över sitt ex och Sjukt oklar, och produceras av Breakable Films. Serien är klar för att ha premiär på C More den 23 november.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL