Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Premiär för Limitless med Chris Hemsworth på Disney+

Premiär för Limitless med Chris Hemsworth på Disney+

  • Disney+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
15 november 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
15 november 2022

Hollywoodstjärnan sätter forskning på prov

Med hjälp av regissören Darren Aronofsky pushar Chris Hemsworth kroppens gränser i "Limitless". En ny dokumentärserie på Disney+.

I morgon är det premiär National Geographichs nya dokumentärserie Limitless där actionhunken Chris Hemsworth sätts på prov. Skapad av den hyllade regissören Darren Aronofsky (The Wrestler, Black Swan) är detta en dokumentärserie som pushar kroppens gränser.

Med utgångspunkt i ny forskning och lång tradition genomgår Chris en serie av sex extraordinära utmaningar designade av experter i världsklass för att förstå människokroppens gränser. Han upptäcker på egen hand hur man kan återskapa skador, maximera styrkan, bygga motståndskraft, ladda minnet och konfrontera dödligheten.

Chris Hemsworth i Limitless
Chris Hemsworth i "Limitless". Foto: Disney+

Utmaningarna Chris Hemsworth ställs inför

CHOCK: Simma 800 fot över en nästan iskall arktisk fjord – hur extrem kyla och extrem värme kan gynna hälsan och till och med förlänga våra liv.

STYRKA: Klättra upp för ett 30-metersrep som dinglar över en ravin – hur vi låser upp våra musklers fulla kapacitet, som skyddar oss från skador och sjukdomar.

STRESSTÅLIGHET: Gå längs en kran utanför kanten på en 900 fot hög skyskrapa – hur vi kan använda fysiska och psykologiska tekniker för att skydda oss mot den påverkan kronisk stress har på våra liv.

MINNE: Träna ens hjärna för att överleva i vildmarken – hur man framtidssäkrar våra hjärnor och minskar risken för neurodegenerativa sjukdomar.

FASTA: Gå fyra dagar utan mat – hur fasta kan hjälpa kampen mot ålderdomens största mördare och utlösa cellförnyelse.

ACCEPTERANDE: Testa att leva i en simulering av ens 87-åriga kropp – hur accepterandet av ålderdom och livets slut kan göra oss lyckligare och till och med hjälpa oss att leva längre.

Förutom de fysiska utmaningarna skildrar serien Chris känslomässiga sida, som avslöjar en djupare, sårbar och ärlig sida när den konfronteras med några av livets svåraste verkligheter. Tittarna kommer att få användbar information från Chris, toppexperter och verkliga exempel för att förbättra och förbättra sina egna liv.

"Limitless" har premiär i morgon på Disney+.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL