Premiär för Jeremy Renners dokumentärserie Rennervations på Disney+

Premiär för Jeremy Renners dokumentärserie Rennervations på Disney+

  • Disney+
Sofie Landgren
12 april 2023 kl. 10:04

En dokumentärserie i 4 delar

En serie som omfamnar Jeremy Renners passion om att ge tillbaka till samhällen världen över – genom att förnya fordon specifikt för att möta samhällets behov.

premiär för Rennervations, dokumentärserie på disney+
Jeremy Renner. Foto: Disney+.

Premiär för Jeremy Renners dokumentärserie Rennervations på Disney+

Från Emmy-vinnande producenter, Boardwalk Pictures, och den Oscarnominerade skådespelaren Jeremy Renner, kommer nu denna serie i fyra delar som omfattar Jeremys livslånga passion om att ge tillbaka till samhällen runt om i världen, genom att omforma unika specialbyggda fordon för att möta respektive samhälles behov. Bakom den stora duken är Jeremy en byggälskare. Han är mycket investerad i den kreativa, globala "tillverkarkulturen" som finns över hela världen och vill nu ta chansen att förändra folks liv med hjälp av sina kunskaper.

Följ Renner på hans resa när han reser runt i världen och hjälper samhällen genom att omvandla unika specialbyggda fordon.

Rennervations, dokumentärserie i 4 delad på Disney+
Foto: Disney+.

Vill förändra folks liv

Det här är en serie i fyra delar som omfamnar Jeremy Renners passion att ge tillbaka till samhällen världen över genom att förnya fordon specifikt för att möta samhällets behov. Bakom den stora skärmen är Jeremy en konstruktionsfantast involverad i den kreativa metallarbetar-kulturen som finns jorden runt, och han hoppas förändra liv med sina färdigheter och inspirera andra att göra samma sak.

Rennervations är den andra produktionen med Renner sedan hans svåra olycka i början av året. Kort efter olyckan hade Mayor of Kingstown premiär och nu är det alltså dags för hans passionsprojekt att ha premiär – en serie han började marknadsföra flitigt när han fortfarande låg i sjuksängen.

Missa inte premiären av "Rennervations" som kommer till Disney+ den 12 april.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL