Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Pam and Tommy säsong 2 – Detta vet vi

Pam and Tommy säsong 2 – Detta vet vi

  • Disney+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
08 mars 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
08 mars 2022

"Skriker miniserie"

Nu är serien om Tommy Lee och Pamela Andersons sextape i mål på Disney+. Men kommer det en fortsättning? Efter ett uttalande av seriens showrunner verkar det högt osannolikt att vi får se "Pam and Tommy" säsong 2.

Disney+ stormiga komediserie med stjärnor som Lily JamesSebastian Stan och Seth Rogen får vi veta hur det gick till när stjärnparet Tommy Lee och Pamela Andersons sextape hamnade i fel händer och blev världens första virala video. Serien har blivit en stor succé och finns nu att se i sin helhet på streamingtjänsten. Är du en av de som undrar ifall vi kommer att få se Pam and Tommy säsong 2? Då finns det en risk att du blir besviken. 

Därför borde du inte förvänta dig Pam and Tommy säsong 2

Seriens showrunner Rob Siegel berättade för Entertainment Weekly när han upptäckte Rolling Stones artikel från 2014 som serien bygger på. Han fann det ofattbart hur inget produktionsbolag hade snappat upp den samma dag som den dök upp i tidningen: 

– Det är ganska otroligt att artikeln fick ligga orörd så länge. För mig skriker den miniserie. 

Att Siegel ser på en serie som miniserie är just det som gör att vi inte borde förvänta oss att se en andra säsong av Pam and Tommy. Miniserier är nämligen av sin natur gjorda för att vara en säsong långa. 

Däremot har vi lärt oss att man aldrig ska säga aldrig. Det finns serier som först varit tilltänkta att vara en säsong långa, som senare förnyas. Bland relativt färska exempel har vi Snabba Cash och Squid Game. Det som framför allt brukar krävas för att en miniserie ska förnyas är att den får en så pass stark fanbase att det känns befogat att "trotsa naturlagar", samt att skaparna ser en möjlig fortsättning på själva storyn. 

Filmtopp håller dig uppdaterad om Pam and Tommy säsong 2.

MER LÄSNING:

NÄSTA ARTIKEL