Nya filmer och serier på Disney+ i april 2024

Nya filmer och serier på Disney+ i april 2024

 • Disney+
Emil Oscar Rasmussen
Uppdaterad kl. 14:03 | Publicerad 27 mars 2024 kl. 13:03

Kommande titlar på streamingtjänsten

Filmtopp listar alla nya filmer och serier på Disney+ i april 2024 – vårmånaden bjuder på underhållning för alla smaker.

Höjdpunkter på Disney+ april 2024

Foto: Disney+

Vanderpump Villa (säsong 1) – 1 april

Dekadens och utsvävningar kolliderar i Vanderpump Villa, en reality-serie som följer Lisa Vanderpumps personal när de arbetar, bor och roar sig på ett exklusivt franskt slott: Chateau Rosabelle.

TIPS: Besök Realitytopp för senaste nytt om reality- och tv-underhållining.

Önskan – kommer till Disney+ i april 2024
Foto: Walt Disney.

Önskan – premiär 3 april

Önskan är en animerad film som välkomnar publiken till kungariket Rosas där Asha, en skarpsinnig idealist, har en önskan som är så stark att den besvaras av en kosmisk kraft. Tillsammans konfronterar Asha och Stjärna en formidabel fiende – Rosas härskare kung Magnifico – för att rädda hennes samhälle och bevisa att förunderliga saker kan hända när en modig människas vilja får kontakt med stjärnornas magi.

Recension: Önskan (2023)

Tracker (säsong 1)
Foto: Disney+

Tracker (säsong 1) – premiär 3 april

I Tracker spelar Justin Hartley rollen som Colter Shaw, en ensamvarg som strövar runt i landet som prisjägare. Han använder sina expertkunskaper inom spårning för att hjälpa privata medborgare och brottsbekämpande myndigheter att lösa alla möjliga mysterier samtidigt som han kämpar med sin egen splittrade familj. Serien är baserad på den bästsäljande romanen The Never Game av Jeffery Deaver.

The Greatest Hits
Foto: Disney+

The Greatest Hits – premiär 12 april

Harriet (Lucy Boynton) inser att konsten imiterar livet när hon upptäcker att vissa låtar bokstavligen kan transportera henne tillbaka i tiden. Samtidigt som hon återupplever det förflutna genom romantiska minnen av sin tidigare pojkvän (David Corenswet), kolliderar hennes tidsresa med en spirande ny kärlek som pågår i nuet (Justin H. Min). Under hennes resa genom denna hypnotiska koppling mellan musik och minne funderar hon på om hon borde förändra det förflutna?

Nya filmer och serier på Disney+ i april 2024
Foto: Disney+

Secrets of the Octopus (säsong 1) – premiär 22 april

Bläckfiskar är som utomjordingar på jorden: tre hjärtan, blått blod och förmågan att pressa sig genom en yta lika liten som ett av deras små ögon. Från Oscarsbelönade filmskaparen och National Geographic-utforskaren James Cameron kommer nästa del av den prisbelönta Secrets of-filmserien med Secrets of the Octopus. En serie i tre delar som utforskar deras unika superkrafter, extraordinära intelligens och hemliga sociala liv. Dessa underbara djur är tillräckligt intelligenta för att använda verktyg, förvandla sina kroppar för att härma andra djur och till och med kommunicera med olika arter. Berättad av prisbelönta skådespelaren Paul Rudd med National Geographic Explorer, Wayfinder Awardee och vetenskapskommunikatören Dr. Alex Schnell, kommer Secrets of the Octopus att föra oss närmare bläckfiskarna än någonsin.

Foto: Disney+

Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story – premiär 26 april

Thank You, Goodnight är en dokumentär i fyra delar som skildrar den episka historien och en oförutsägbar framtid för den ikoniska gruppen Bon Jovi. En 40-årig resa av rock ‘n’ roll står på kanten till avgrunden då en röstskada hotar att stoppa allt.

Alla nya filmer och serier på Disney+ i april

 • Gordon Ramsay: Uncharted Showdown (säsong 1) – 3 april
 • Go! Go! Loser Ranger! – 7 april
 • Bluey (säsong 3, avsnitt 48–49) – 7 och 8 april
 • Iwájú (säsong 1) – 10 april
 • Blood Free (säsong 1) – 10 april
 • Arctic Ascent with Alex Honnold (säsong 1) – 17 april
 • Musse Pigg Lustiga Huset (säsong 2, avsnitt 20 och avsnitt 27–30) – 17 april
 • Disneynature's Tiger – 22 april
 • Disneynature's Tigers On The Rise (Behind the Scenes) – 22 april
 • Kiya & Kimoja-hjältarna (säsong 1, avsnitt 15–20) – 24 april
 • Family Guy (säsong 22, del 2) – 24 april

Filmtopp håller dig uppdaterad om senaste nytt gällande Disney+.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL