Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Nya filmer och serier på Disney+ juni 2022

Nya filmer och serier på Disney+ juni 2022

  • Disney+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
31 maj 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
31 maj 2022

Stora nyheter väntar prenumeranterna

Disney+ släpper flera nya filmer och serier i juni 2022. Här listar vi de premiärer som finns att dela med oss av i dag.

Listan uppdateras så fort nya titlar tillkommer.

Ny månad innebär nytillkomna titlar på Disney+ som tar i från tårna för att ge sina prenumeranter gott tidsfördriv. I juni månad är det premiär för deras nya superhjälteserie Ms. Marvel som kastar oss in i New Jersey-tonåringen Kamala Khans liv, i samband med att hon upptäcker sin superkraft. Likaså kommer också serien Baymax! som bygger vidare på den omtyckta Disneyfilmen Big Hero 6

Vi får även se ett par nya originalfilmer samt fortsättningar på deras populära serier Only Murders in the Building och Love, Victor. Som en bonus på slutet av månaden släpper streamingtjänsten de sex Marvelserier Netflix tidigare haft: Iron Fist, The Defenders, Daredevil, Jessica JonesThe Punisher och Luke Cage tillkommer alla på Disney+ den 29:e juni.

Nya filmer och serier på Disney+ juni 2022

Hollywood Stargirl (3 juni)

Denna efterlängtade dramakomedi med Grace VanderWaal, Judy Greer och Uma Thurman är en uppföljare på Stargirl från 2020. När Stargirls mamma anställs som kostymdesigner på en film, flyttar de till Los Angeles där Stargirl snabbt hittar en grupp med spännande personer. 

Ms. Marvel (8 juni)

Nya filmer och serier på Disney+ juni 2022
Foto: Disney.

I sommarens stora MCU-serie följer vi Kamala Khan, en duktig student som har en speciell kärlek för superhjältar och i synnerhet Captain Marvel. Men hon kämpar för att passa in hemma och i skolan – det vill säga tills hon får superkrafter som de hjältar hon alltid sett upp till. Och livet är ju lättare med superkrafter, eller hur?

Love, Victor (säsong 3, 15 juni)

Nya filmer och serier på Disney+ juni 2022
Foto: Disney.

I den tredje säsongen av Love, Victor är det dags för vår titelkaraktär att fundera på var livet efter skolan ska ta vägen. Svåra beslut väntar, garanterat ackompanjerade med romantiska intriger och dramatik.

Rise (24 juni)

Disneys nya film Rise bygger på den verkliga historien om familjen som producerade den första trion av bröder i ligans historia att bli NBA-mästare.

Only Murders in the Building (säsong 2, 28 juni)

Nya filmer och serier juni 2022
Foto: Disney.

Disneys underhållande detektivserie Only Murders in the Building med Steve Martin, Martin Short och Selena Gomez kommer tillbaka för en andra säsong. När ett nytt fall uppdagas tar allt en mörkare vändning när trion blir anklagade för mordet. För att rentvå sig själva måste de kvickt ta reda på sanningen och avslöja den verkliga skurken. 

Baymax! (29 juni)

I den nya serien Baymax! återser vi de älskade karaktärerna från filmen Big Hero 6. Ja, det är dags att återvända till den fantastiska staden San Fransokyo där den vänliga, uppblåsbara och oefterhärmliga sjukvårdskompanjonsroboten, Baymax, ger sig ut för att göra det han var programmerad att göra: hjälpa andra.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL