Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Nu är det jul igen blir serie på Disney+

Nu är det jul igen blir serie på Disney+

  • Disney+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
15 januari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
15 januari 2022

Med 65-årig Tim Allen bekräftad att återvända

Disney+ ska göra en miniserie på julklassikern "Nu är det jul igen" med Tim Allen tillbaka som huvudpersonen Scott Calvin.

MER LÄSNING:

Disney fortsätter att göra serier på sina filmklassiker. Tidningen Variety bekräftar nu att en serie på Nu är det jul igen är i arbete och att den börjar spelas in i mars.

Om seriens handling så avslöjas följande: Scott Calvin är på randen av sin 65-årsdag och inser att han inte kan vara tomte för alltid. Han börjar tappa steget i sin tomteplikt, och ännu viktigare, han har en familj som kan dra nytta av ett liv i den normala världen, särskilt hans två barn som har vuxit upp på Nordpolen. Med många tomtar, barn och familj att tillfredsställa, ger sig Scott ut för att hitta en lämplig ersättningstomte samtidigt som han förbereder sin familj för ett nytt äventyr i ett liv söder om deras hem.

Med serien Nu är det jul igen gör Tim Allen rollen som Scott Calvin/Jultomen för fjärde gången. Han spelade först i filmen från 1994, som följdes av två uppföljare 2002 och 2006.

Det är ännu inte känt när serien "Nu är det jul igen" har premiär, men i det här fallet vågar vi räkna kallt med att den landar på Disney+ lagom till årets julmys. 

NÄSTA ARTIKEL