Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Marvel's Hit-Monkey säsong 2 – detta vet vi

Marvel's Hit-Monkey säsong 2 – detta vet vi

  • Disney+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
25 januari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
25 januari 2022

Marvels Hit-Monkey – blir det en säsong 2?

Den unika animerade Marvel-serien "Hit-Monkey" har äntligen hittat till den svenska marknaden. Har du betat av den första säsongen i ett svep är du säkerligen nyfiken på om du kan vänta dig en andra säsong i framtiden. Filmtopp har försökt få klarhet i saken.

LÄS OCKSÅ:

Hulu-serien "Hit-Monkey" (fullständig titel "Marvel's Hit-Monkey") har kommit till den svenska marknaden via Disney+. Samtliga 10 avsnitt av seriens första säsong finns att streama på tjänsten.

Denna animerade Marvel-serie handlar om en hämndlysten snöapa, vars hela stam blivit slaktad, som slår sig ihop med anden av en dryg mördare för att ta sig an Tokyos undre värld.

Serien sticker ut bland Marvels många produktioner, vilket gör den till en vattendelare. Somliga tycker att den avviker för mycket från tonen i andra produktioner, medan andra ser den som en frisk fläkt. Överlag har serien dock fått ett positivt mottagande, men frågan är om det räcker till en andra säsong.

Bland röstskådespelarna i serien hittar vi bl.a. kända namn som Jason Sudeikis, Olivia Munn och Geroge Takei.

När kommer Marvel's Hit-Monkey säsong 2?

Än så länge är det inte spikat att Marvel's Hit-Monkey kommer att återvända med en säsong 2. Det som talar för en fortsättning är det positiva mottagandet, de tunga namn som står bakom serien och att serien fått relativt mycket uppmärksamhet. Vad som också talar för fler säsonger är att seriens skapare, Josh Gordon och Will Speck, har planer på hur serien skulle kunna fortsätta, vilket de avslöjade för Screenrant i november 2021.

Något som talar mot en andra säsong av Hit-Monkey är att serien inte är en del av MCU (Marvel Cinematic Universe), och vi har sett flertalet gånger att Marvel-serien som står utanför MCU kan läggas ned både snabbt och oväntat.

Det återstår alltså att se om "Marvel's Hit-Monkey" återkommer med fler avsnitt eller inte. Filmtopp uppdaterar dig med ny information så fort vi vet mer.

NÄSTA ARTIKEL