Recension: Indiana Jones and the Dial of Destiny (2023)

KLART: Då kommer Indiana Jones and the Dial of Destiny till Disney+

  • Disney+
Emil Oscar Rasmussen
03 november 2023 kl. 08:30

Streamingpremiär i december

I december är det premiär på Disney+ för en av årets största biofilmer – "Indiana Jones and the Dial of Destiny", där Harrison Ford fattar tag i piskan för sista gången.

I ett pressmeddelande som Filmtopp tagit del av, avslöjar Disney+ när en av årets största biofilmer har premiär på streamingtjänsten. "Indiana Jones and the Dial of Destiny", med Harrison Ford och Phoebe Waller-Bridge, kommer exklusivt till streamingtjänsten i december. Den får dessutom sällskap av en ny dokumentär om Ford och hans ikoniska karaktär.

KLART: Då kommer Indiana Jones and the Dial of Destiny till Disney+
Foto: Walt Disney Studios.

Bekräftat: Då kommer Indiana Jones and the Dial of Destiny till Disney+

Nu är det bekräftat att den sista delen av Indiana Jones-franchisen, med Harrison Ford som titelkaraktären, kommer till Disney+ i december. Indiana Jones and the Dial of Destiny har streamingpremiär på Disney+ den 15 december 2023.

I den senaste, James Mangold-regisserade Indiana Jones-filmen, får vi ännu en gång följa "Indy" i jakten på ett forntida och kraftfullt artefakt med potential att förändra världen som vi känner till den. Denna gånger får han sällskap av Phoebe Waller-Bridge (Fleabag) i den andra huvudrollen. I filmen ser vi även Mads Mikkelsen, Toby JonesAntonio Banderas och John Rhys-Davies m.fl.

Premiär samtidigt för Timless Heroes – dokumentär om Indiana Jones och Harrison Ford

Samtidigt som den senaste Indiana Jones-filmen kommer exklusivt till Disney+, släpps även dokumentärfilmen Timeless Heroes: Indiana Jones & Harrison Ford på streamingplattformen. Dokumentärfilmen riktar strålkastaren mot Harrison Fords karriär och hans resa mot att landa uppdraget som en av filmhistoriens mest ikoniska karaktärer.

Dokumentären innehåller aldrig tidigare visat material, samt intervjuer med Ford själv, men även Steven Spielberg, George Lucas, Kathleen Kennedy, Frank Marshall och James Mangold m.fl. Timless Heroes är regisserad av den hyllade dokumentärfilmaren och bästsäljande författaren Laurent Bouzereau.

"Indiana Jones and the Dial of Destiny" och "Timeless Heroes: Indiana Jones & Harrison Ford" kommer exklusivt till Disney+ den 15 december.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL