Grogus gulligaste ögonblick – söta stunder med Baby Yoda

Grogus gulligaste ögonblick – söta stunder med Baby Yoda

  • Disney+
Filmtopp
01 april 2023 kl. 18:00

Försök att inte smälta av dessa Baby Yoda-ögonblick

Med Disneys hjälp kan vi presentera en lista innehållande sockersöta stunder med allas vår favoritkaraktär från "The Mandalorian". Vi talar givetvis om Grogu, också känd som Baby Yoda.

"The Mandalorian" är mitt uppe i sin tredje säsong. Det innebär att vi ännu en gång får njuta till fullo av en av tv-historiens kanske mest älskvärda karaktärer, Baby Yoda, eller Grogu som han egentligen heter.

Tillhör du gruppen som inte kan få nog av den lilla krabaten (vem gör inte det?), kan du njuta av den här listans sammanställda ögonblick över Grogus gulligaste stunder i serien. Det är Disney som har hjälpt oss att plocka ut guldkornen, som du hittar här:

5 av de sötaste ögonblicken med Baby Yoda

Grogus favoritknopp
Foto: Disney+

Baby Yodas favoritknopp

Under resans gång har Grogu blivit besatt av knoppen till en kontroll i Razor Crest. Vi får se att han hela tiden sträcker sig efter knoppen och även att han leker med den. Knoppen är återkommande under seriens gång och hans besatthet är bedårande.

Grogus gulligaste ögonblick – söta stunder med Baby Yoda
Foto: Disney+

Kakmonstret Grogu

Grogu älskar att äta och det är ett väldigt vanligt tema genom hela The Mandalorian. Han äter allt från spindlar till grodägg. Ett av de mer minnesvärda ögonblicken är i avsnitt 12 när Grogus elaka klasskamrat inte vill dela med sig av sina sötsaker. Det leder till att Grogu använder sin kraft för att få tag på de utsökta blå kakorna, som han sedan mumsar i sig.

Baby Yoda har FOMO
Foto: Disney+

Grogu har FOMO

Eftersom Grogu är ett barn kan det ibland vara svårt att få honom att lyssna på det man säger. I avsnitt 4 blir han tillsagd av Din Djarin att stanna på skeppet men visar tydligt att han ska följa med. Det leder till ett supergulligt ögonblick när dörren till Razor Crest sakta öppnas och vi ser Grogu stå bredvid Din och titta upp med sina charmiga svarta ögon.

Grogus gulligaste ögonblick – söta stunder med Baby Yoda
Foto: Disney+

Baby Yoda och Mando gosar

Mando och Grogu kanske är den bästa pappa- och barnduon genom tiderna. Att se dem tillbringa tid tillsammans är magiskt oavsett om de dricker buljong eller om Mando lär Grogu hur man navigerar i galaxen. Men de allra bästa stunderna måste ändå vara när de bara myser tillsammans och Baby Yoda sitter i Mandos famn.

Cool Grogu smuttar på soppa
Foto: Disney+

Cool Grogu smuttar på soppa

Kanske en av de mest ikoniska bilderna från serien kommer från avsnitt 4 när Grogu nonchalant smuttar på sin soppa medan Din Djarin och Cara Dune slåss mot varandra. Det här är ett ögonblick som verkligen cementerar vår kärlek till Grogu.

Mer läsning:

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL