Jon Favreu avslöjar – The Mandalorian säsong 4 redan skriven

Jon Favreu avslöjar – The Mandalorian säsong 4 redan skriven

  • Disney+
Filmtopp
25 februari 2023 kl. 18:02

Glada besked för alla fans

Snart är det premiär för "The Mandalorian" säsong 3, men alla redan nu är den fjärde säsong färdigskriven.

På onsdag smäller det. Då återvänder The Mandalorian med nya avsnitt. Senast vi fick ta del av "Mando" och "Baby Yodas" äventyr var 2020 med ett extremt hyllat finalavsnitt. Att förväntningarna är höga är med andra ord ingen överdrift. Intressant nog verkar det redan nu, mer eller mindre, vara klart att vi kommer att få se mer av den älskade Star Wars-duon längre fram.

Enligt Variety ska seriens skapare Jon Favreau ha sagt att en fjärde säsong redan är färdigskriven och redo att spelas in. Samtidigt är inte detta officiellt bekräftat av varken Disney eller Lucasfilm.

"Säsong fyra, ja, den har jag redan skrivit. Vi måste veta vart. vi ska för att kunna berätta en fullt utformad berättelse. Vi har kartlagt allt, Dave [Filoni] och jag, och långsamt börjar du skriva varje avsnitt. Jag skrev under postproduktionen. Hela alltet känns som en fortsättning och en komplett story", ska Favreau ha sagt.

The Mandalorian
"The Mandalorian" säsong 4 ska redan vara skriven. Foto: Disney

The Mandalorian – bland de högst rankade på IMDb

Den Jon Favreau-skapade serien har 8,7 av 10IMDb med över 500 000 röster, vilket gör The Mandalorian till en av plattformens högst rankade TV-serier. I skrivande stund är den placerad på plats 86 på IMDb:s lista över de bästa serierna någonsin. Serien har även vunnit 14 stycken Emmys under åren, varav två vinster har gått till vår egen Ludwig Göransson som skrivit seriens hyllade soundtrack.

Filmtopp håller dig uppdaterad så fort vi får veta mera.

 

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL