Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Grey's Anatomy säsong 19 – detta vet vi

Grey's Anatomy säsong 19 – detta vet vi

  • Disney+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
03 november 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
03 november 2021

Blir det en säsong 19 av långköraren?

Över 380 avsnitt och 18 säsonger har det hunnit bli av evighetsmaskinen "Grey's Anatomy", men kan det vara så att långköraren är på väg att ta slut eller kommer vi att få se även en säsong 19 av serien?

Den senaste säsongen av Grey's Anatomy kom till Disney+ i början av november. Serien har pågått i 18 långa säsonger och den har än idag en enormt stor följarskara, och det går inte säga annat än att det är en av tidernas mest framgångsrika tv-serier.

Grey's Anatomy behöver egentligen ingen längre introduktion – de flesta av oss är välbekanta med sjukhusserien som hade premiär redan 2005. Mycket har hänt sedan dess, men de spännande fallen på sjukhuset, intrigerna, olyckorna och relationerna genererar alltjämt drama av bästa sort.

Det är lätt att ta för givet att en serie som Grey's Anatomy ska pågå i all evighet, men även långkörare måste avslutas förr eller senare. Filmtopp har kollat upp vad som gäller i framtiden för serien.

LÄS OCKSÅ: Här kan du streama Grey's Anatomy säsong 18

När kommer Grey's Anatomy säsong 19?

En säsong 19 av Grey's Anatomy är bekräftad! Under en presskonferens tidigare i år förklarade Craig Erwich, chef för ABC Entertainment och Hulu Originals, att Grey's Anatomy fortfarande är en tittarfavorit och att de kommer fortsätta med serien så länge som bara möjligt, och i januari 2022 kom bekräftelsen om att en ny säsong fått grönt ljus. 

Det inte spikat när en säsong 19 kan tänkas ha premiär, men serien har i princip släppt nya säsonger årligen sedan sin start, så en rimlig gissning är att säsong 19 skulle kunna ha premiär någon gång under hösten 2022. Klart är dock att seriens stora stjärna, Ellen Pompeo, kommer att återvända i huvudrollen.

Avsnitten kommer vanligtvis till Disney+ några veckor efter att de haft premiär i USA och det blir sannolikt fallet även för en eventuellt kommande säsong.

LÄS OCKSÅ:

NÄSTA ARTIKEL