Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Här kan du streama Grey's Anatomy säsong 18

Här kan du streama Grey's Anatomy säsong 18

  • Disney+
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
28 oktober 2021
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
28 oktober 2021

De senaste avsnitten av Grey's finns snart i Sverige

I nästan 17 år har sjukhusserien "Grey's Anatomy" funnits i våra liv och lika många säsonger har det blivit. Den artonde säsongen är dessutom bara några dagar bort. Har du koll på var du kommer att kunna streama den?

Vad finns det egentligen att säga om Grey's Anatomy som inte redan sagts? Under sina många år i rutan har serien både hyllats och sågats, men vad man än har för personlig åsikt så går det inte att ifrågasätta att det är en av tidernas mest framgångsrika serier. Det tydligaste beviset på det är att serien snart går in på sin artonde(!) säsong.

Säsong 18 hade premiär i USA redan i slutet av september, men till Sverige kommer den senaste säsongen först i början av november – närmare bestämt den 3 november.

LÄS OCKSÅ: Tv-serieparen som förtjänade bättre

Streama Grey's Anatomy – dina alternativ

I Sverige är det numera Disney+ som är vår förstahandskälla till Grey's Anatomy. Du kan också välja att streama serien på Viaplay, men där finns i skrivande stund endast de första 16 säsongerna. Vill du se säsong 17 och vara så redo som möjligt för säsong 18 är det alltså Disney+ du ska vända dig till.

Vid det här laget har de flesta förlikat sig med att huvudkaraktärer kommer och går i den populära serien, och vanligtvis är det stjärnor som avviker som är den stora snackisen. Inför säsong 18 har det största fokuset dock hamnat på en återvändande karaktär. Kate Walsh kommer tillbaka till serien i rollen som Derek Montomerys (Patrick Dempsey) tidigare hustru, Addison Montgomery – en roll som hon spelade under seriens tidigare säsonger, innan tog klivet över till Pricate Practice, där hon spelade samma karaktär.

I övrigt kan vi utlova fortsatt drama på liv och död, relationer i överflöd och en hel del spännande fall på sjukhuset.

17 säsonger av "Grey's Anatomy" finns på Disney+ och säsong 18 har premiär den 3 november. 16 säsonger av serien finns att streama på Viaplay.

LÄS OCKSÅ: Andreas hyllar läkarserier

NÄSTA ARTIKEL