Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
EXTRA: Jude Law klar för Star Wars-serien Skeleton Crew

EXTRA: Jude Law klar för Star Wars-serien Skeleton Crew

  • Disney+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
28 maj 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
28 maj 2022

Detaljer avslöjade kring den hemliga Star Wars-serien

Tvåfaldigt Oscarsnominerade Jude Law är nu klar för den kommande Star Wars-serien "Skeleton Crew". Handlar om en grupp med barn som försöker hitta hem i galaxen.

Vi årsskiftet släpptes The Book of Boba Fett och I går var det äntligen premiär för den efterlängtade, Ewan McGregor-frontade Star Wars-serien Obi-Wan Kenobi. Båda serierna fick höga betyg från Filmtopps recensenter. Disney visar inga som helst tecken på att dra ner på tempot – nu är det bekräftat att den tvåfaldigt Oscarsnominerade stjärnan Jude Law är klar för en tidigare hemlighetsstämplad Star Wars-serie.

Skeleton Crew skrivs av Christopher Ford, som bland annat låg bakom manuset till Spider-Man: Homecoming, och regisseras av Jon Watts, som senast gav oss publikfavoriten Spider-Man: No Way Home. Vilken roll Jude Law har tilldelats är i dagsläget inte officiellt, men handlingen uppges kretsa kring en grupp med försvunna barn som försöker hitta hem i den vida Star Wars-galaxen.

Inspelningen inleds snart

Enligt The Hollywood Reporter vill seriens skapare fånga känslan som det Steven Spielberg-grundade produktionsbolaget Amblin Entertainment bjöd på under 80-talet med titlar som E.T. och Goonies – utmärkta äventyr vi älskar än i dag, med andra ord.

Vidare är det klart att serien förväntas att spelas in nu i sommar med Jon Favreau och Dave Filoni som exekutiva producenter.

Star Wars: Skeleton Crew förväntas att få premiär under 2023.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL