Disney bekräftar att Frost 3 är på väg

Disney bekräftar att Frost 3 är på väg

  • Disney+
Axel Diedrichs
Uppdaterad 26 februari 2023 kl. 13:02 | Publicerad 09 februari 2023 kl. 08:02

Även Toy Story och Zootropolis får nya uppföljare

Fyra år efter den senaste filmen går Disney nu ut och avslöjar att "Frost 3" är under utveckling. De berättar även att man gör ytterligare filmer på både "Toy Story" och "Zootropolis".

Efter att behövt dela med sig av de tråkiga nyheterna om att Disney behövt plocka bort hela 7000 jobb och att streamingtjänsten Disney+ tappat över två miljoner, kan företagets VD Bob Iger nu meddela sig av en rad mer positiva uppdateringar. Dels bekräftar han att man nu arbetar på efterlängtade Frost 3 men också Toy Story 5 och Zootropolis 2

När den första Frost-filmen släpptes 2013 blev den en braksuccé, och uppföljaren som kom ut 2019 gjorde även den otroligt bra av sig med en biljettförsäljning på 1,4 miljarder dollar världen över. Utöver att vara lyckade filmer har deras universum expanderat till en franchise med Broadway-musikaler, kortfilmer, böcker, leksaker och spel. Att Disney nu ger oss nyheten om att Frost 3 är därför ett stort glädjebesked för fansen. 

Disney bekräftar att Frost 3 är på väg
Foto: Disney.

Förutom Frost 3 kommer ny Toy Story och Zootropolis

De positiva nyheterna stannar inte vid en ny Frost-film – Disney planerar även för att göra en femte Toy Story och Zootropolis 2. Vid det här laget kommer det väl inte som någon överraskning att den sedan 90-talet hyllade filmserien som görs tillsammans med Pixar kommer tillbaka för ytterligare en vända, men Zootropolis 2 kändes kanske inte riktigt lika självklar. För även om den första filmen tog över mångas värld när den hade premiär 2016, så har det varit sparsamt med prat om en uppföljare. 

Disney låter oss inte veta fler detaljer än att de tre filmerna nu är uppe på arbetsbänken. 

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL