Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Diary of a Wimpy Kid från Disney+ har fått ett premiärdatum

Diary of a Wimpy Kid från Disney+ har fått ett premiärdatum

  • Disney+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
03 september 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
03 september 2021

Då kommer den animerade filmen från Disney+

I ett pressmeddelande delar Disney+ med sig av en första poster och premiärdatumet för sin kommande originalfilm "Diary of a Wimpy Kid". Filmen är baserad på den första boken i författaren Jeff Kinneys bokserie, med det svenska namnet "Dagbok för alla mina fans".

Den första boken i Jeff Kinneys globalt bästsäljande serie kommer till Disney+ i det helt nya animerade äventyret "Diary of a Wimpy Kid".

Greg Heffley är en mager men ambitiös pojke med en livlig fantasi och stora planer på att bli rik och känd – han måste bara överleva mellanstadiet först. För att göra saker och ting ännu värre tycks Gregs bästa vän Rowley glida genom livet och lyckas med allt utan att ens försöka! Under tiden som detaljer från hans roliga – och ofta katastrofala – försök att passa in fyller sidorna i hans dagbok, lär sig Greg att uppskatta sina sanna vänner och tillfredsställelsen som kommer från att stå upp för det som är rätt.

Filmen är regisserad av Swinton Scott (Futurama) samt skriven och producerad av Jeff Kinney. Några av rösterna i Diary of a Wimpy Kid görs av Brady Noon (The Mighty Ducks: Game Changers), Ethan William Childress (mixed-ish) och Chris Diamantopoulos (Musse Pigg).

LÄS OCKSÅ: De bästa filmerna på Disney+

Jeff Kinney är en av världens bästsäljande författare; Dagbok för alla mina fans-böckerna har sålts i fler än 250 miljoner exemplar världen över, på bara 14 år. Kinney, som både är manusförfattare och producent för filmen säger:

– Den här filmen känns som om boken kommer till liv, och det är spännande att se Greg Heffley och hans familj och vänner i deras helt animerade prakt. Det är "Wimpy"-världen på ett sätt som ingen har sett den förut. Arbetet med den här filmen, det känns som om vi har hållit på en underbar hemlighet. Jag kan inte vänta på att få dela med den med världen!

"Diary of a Wimpy Kid" har exklusiv premiär på Disney+ den 3 december 2021.

SE DEN FÖRSTA POSTERN TILL FILMEN HÄR:

Poster till Diary of a Wimpy Kid
Foto: Disney+

LÄS OCKSÅ: De bästa serierna på Disney+

NÄSTA ARTIKEL