Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Den officiella trailern till Obi-Wan Kenobi är här

Den officiella trailern till Obi-Wan Kenobi är här

  • Disney+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
04 maj 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
04 maj 2022

Avslöjar detaljer om handlingen

På Star Wars-dagen överraskar Disney oss med en trailer till serien "Obi-Wan Kenobi". Se den här!

Det har varit sparsamt med detaljer om handlingen i den efterlängtade serien om Obi-Wan Kenobi. Men samtidigt som Disney nu släpper trailern går de även ut med en kortare hint om vad som väntar oss.

Berättelsen börjar tio år efter de dramatiska händelserna i Mörkrets hämnd (2005) där Obi-Wan Kenobi stod inför sitt största nederlag då hans bästa vän och Jedi-lärling Anakin Skywalker föll och vände sig till den mörka sidan som den onde Darth Vader.

Vi har tidigare fått veta att de två kommer möta varandra i ytterligare en duell innan det är dags för deras sista möte som vi redan fått se i Stjärnornas krig (1977). Det finns även en hint om att Kenobi vill träna upp Anakins son, som hustrun Padmé Amidala födde i samma veva som han gick över till den mörka sidan.

Obi-Wan Kenobi återupptar Ewan McGregor sin roll som den ikoniska Jedi-mästaren. Serien markerar också Hayden Christensens återkomst till rollen som Darth Vader. Med på rollistan finns också Moses Ingram, Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Kumail Nanjiani, Rupert Friend, O’Shea Jackson Jr. och Benny Safdie med flera.

Se den officiella trailern till "Obi-Wan Kenobi" här:

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL