Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Då släpps The Mandalorian säsong 3

KLART: Då släpps The Mandalorian säsong 3

  • Disney+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
28 maj 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
28 maj 2022

Snart fortsätter äventyret

Disney ligger knappast på latsidan när det kommer till sin galax långt, långt borta. Nu är det klart när The Mandalorian säsong 3 har premiär.

I går var det äntligen premiär för Obi-Wan Kenobi, serien som utforskar vad som hände när jedimästaren gick i exil på Tatooine efter den intensiva striden mot Anakin på planeten Mustafar i episode III. Som om det inte vore nog kunde vi tidigare i dag rapportera om nya detaljer kring den tidigare hemlighetsstämplade Star Wars-serien Skeleton Crew, vars inspelning inleds nu i sommar med bland andra Jude Law i rollerna.

Nästa stora glädjebesked, de duggar tätt, är att The Mandalorian säsong 3 snart återvänder.

Detta handlar The Mandalorian säsong 3 om

Slutat av den andra säsongen av The Mandalorian lämnade få oberörda när en ung Luke Skywalker dök upp och ändrade den länge älskade dynamiken mellan vår hjälte och Grogu (Baby Yoda). Därefter bjöds det på en spännande crossover i The Book of Boba Fett, som hade premiär vid årsskiftet.

Nu måste Mando göra allt han kan för att återställa sin ära efter att det framkommit att han tagit av sig masken. För att göra det ska han resa till "The Living Waters", under gruvorna på planeten Mandalore. Hur det går får vi veta under seriens tredje säsong.

The Mandalorian säsong 3 har premiär den 1 mars 2023.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL