Är Ant-Man 4 redan på gång?

Är Ant-Man 4 redan på gång?

  • Disney+
Emil Oscar Rasmussen
08 februari 2023 kl. 12:02

Vi kan få se ännu mer av pyttehjälten framöver

Inför premiären av den tredje Ant-Man-filmen, "Ant-Man and the Wasp: Quantumania", har det börjar sippra ut uppgifter om att även en fjärde film kan vara på gång.

Marvel Cinematic Universe (MCU) har i regel byggt upp sina hjältar i form av trilogier, med Iron Man och Captain America som fanbärare. Den trenden bröts förra året när Chris Hemsworth spelade rollen som Thor i superhjältens fjärde film, Thor: Love & Thunder.

Nu ser lille (och ibland jättestore) Ant-Man ut att bli nästa Marvel-karaktär att få sin filmserie att expandera bortom en trilogi. Paul Rudds Ant-Man är tillbaka på vita duken den 15 februari när det är premiär för Ant-Man and the Wasp: Quantumania, vilket är den tredje filmen efter Ant-Man (2015) och Ant-Man and the Wasp (2018).

Det är nördeliten på Comicbook.com som exklusivt kan rapportera att det tisslas och tasslas om en fjärde Ant-Man-film på Marvels högkvarter, och Marvel-filmproducenten Stephen Broussard bekräftar att det finns inofficiella planer på att ge Ant-Man och Paul Rudd förnyat förtroende.

– Vi funderar redan på det, säger Broussard om ytterligare en Ant-Man-film till ComicBook.com. Jag, Peyton (Reed) och Kevin (Feige) har redan börjat utbyta viskningar om det.

Något definitivt beslut tycks med andra ord vara långt ifrån spikat, men det låter onekligen inte osannolikt att vi kan få ytterligare en film med alltid lika älskvärda Paul Rudd som superhjälten Ant-Man.

"Ant-Man and the Wasp: Quantumania" har svensk biopremiär den 15 februari.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL