Animerade Little Demon finns nu på Disney+

Animerade Little Demon finns nu på Disney+

  • Disney+
Filmtopp
18 januari 2023 kl. 15:01
ANNONS
ANNONS

Djävulens avkomma bor i Delaware

I den nya animerade serien "Little Demon" hittar vi djävulens dotter i handlingarnas centrum. Nu finns hela den första säsongen av serien att streama på Disney+.

"Little Demon" är en animerad serie som hade premiär på andra sidan Atlanten under sensommaren och som nu hittat till den svenska marknaden och Disney+. Serien tar vid 13 år efter att Laura blev gravid med självaste Satans barn. Lauras och Satans dotter, Chrissy, ska precis börja ett nytt skolår när hon inser att hon är Antikrist. I serien får vi följa Lauras och Chrissys försök till att leva ett normalt liv i Delaware, trots det minst sagt annorlunda förutsättningarna.

Rösterna till de tre centralfigurerna görs av Aubrey Plaza (Laura), Danny DeVito (Satan) och Lucy DeVito (Chrissy). En annan nämnvärd skådespelare som lånar ut sin röst till serien är Michael Shannon,

Serien är skapad av Darcy Fowler, Seth Kirschner och Kieran Valla, som alla också röstskådespelar i serien. Den första säsongen består av totalt tio avsnitt på cirka 25 minuter vardera och finns att streama i sin helhet på Disney+.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL