Andor säsong 2 – Detta vet vi

Andor säsong 2 – Detta vet vi

  • Disney+
Filmtopp
Uppdaterad 25 november 2022 kl. 10:11 | Publicerad 24 november 2022 kl. 12:11

Allt om fortsättningen på serien

Nu har Disneys nya Star Wars-serie gått i mål. Kommer vi att få se "Andor" säsong 2, och isåfall när? Filmtopp har sökt nätet efter svar!

Ännu en Star Wars-serie har nu nått ut med hela sin första säsong, och den här gången verkar det ha blivit stor succé. Betyder det att vi kan förvänta oss att Andor säsong 2 kommer till Disney+? Det här vet vi just nu.

Andor följer vi rebellpiloten Cassian Andor, spelad av Diego Luna, när han i en era fylld av faror beger sig ut på ett äventyr som kommer att forma honom till den hjälte vi ser i Star Wars-filmen Rogue One. Men även om vi redan vet vad hans resa kommer att landa i, så finns det mycket att utforska på vägen. Det känner framför allt Disney själva som valt att förnya serien. Ja, Andor säsong 2 blir verklighet!

När kommer Andor säsong 2?

Disney har trott starkt på serien, och fått starkt gensvar tillbaka. Betyget 8.4/10 på IMDb gör Andor till deras högst rankade Star Wars-serie efter The Mandalorian. Därmed sveper den med råge förbi nya produktioner som The Book of Boba Fett och Obi-Wan Kenobi.

Tidningen Collider har bekräftat att serien inleder sin nästa inspelningsperiod under våren 2023 fram till och med augusti månad. Därefter inleds postproduktionen som förväntas pågå in på 2024. Med andra ord kan vi förvänta oss att se Andor säsong 2 under sommaren alternativt hösten 2024. Enligt medförfattaren Tony Gilroy kan det i värsta fall komma att dröja ända till 2025. 

Medan den första säsongen fokuserat mer på att bygga Cassians karaktär och bakgrund, förväntas den andra säsongen av "Andor" förväntas leda fram till händelserna i "Rogue One". 

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL