Nu på bio

Det senaste på biofronten!

American Horror Stories säsong 2 – detta vet vi

American Horror Stories säsong 2 – detta vet vi

  • Disney+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
08 september 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
08 september 2021

Kommer det än andra säsong av den läskiga antologiserien?

Efter att ha haft premiär på Hulu tidigare i sommar har "American Horror Stories" hittat sin väg till Disney+. Vi är många som inte kan få nog av skräckgenren, vilket givetvis gör oss nyfikna på om en säsong 2 av "American Horror Stories" är planerad.

"American Horror Stories" är en ny spin-off-serie till älskade American Horror Story, som har gjort succé i 10 säsonger. Att originalserien har en så gedigen skara följare har gjort att många per automatik har fått upp ögonen även för American Horror Stories.

Den nya Stories-serien är också en antologiserie, men istället för att ha fristående säsonger och sammanhängande avsnitt som Story, så är varje avsnitt i Stories helt fristående.

Avsnitten i den nya serien är inspirerade av sådant som myter, legender och sägner – och givetvis är de presenterade i ett så läskigt format som bara möjligt. Den första och hittills enda säsongen av American Horror Stories består av sju avsnitt och finns att streama på Disney+ med start den 8 september (därefter släpps ett nytt avsnitt i veckan).

LÄS OCKSÅ: American Horror Stories på Disney+

Bland skådespelarna i serien (varav flera är namn vi känner igen från American Horror Story) hittar vi bland andra Paris Jackson, Sierra McCormick, Matt Bomer, Kaia Gerber, Billie Lourd, Danny Trejo m.fl.

Men hur blir det nu då – kommer det en säsong 2 av "American Horror Stories"?

Goda nyheter för alla som vill se American Horror Stories säsong 2.

Ja, det är redan nu bekräftat att American Horror Stories kommer att återvända även med en andra säsong. I mitten av augusti stod det klart att FX, bolaget bakom American Horror Story-franchisen, hade lagt en beställning på ytterligare en säsong av spin-off-serien.

Exakt hur många avsnitt den andra säsongen kommer att bestå av och när den kommer att ha premiär är ännu oklart, men den är planerad till någon gång 2022. Vår bästa gissning är att en ny säsong av serien kommer att bli tillgänglig på den svenska marknaden om lite drygt ett år.

Enligt FX ska lanseringen av American Horror Stories tidigare i år ha varit deras mest lyckade någonsin, så att serien blev förnyad med en ny säsong är inte förvånande.

LÄS OCKSÅ: Bästa serierna på Disney+

NÄSTA ARTIKEL