Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
The Book of Boba Fett

Actionscen från Boba Fett-serien läckt!

  • Disney+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
08 oktober 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
08 oktober 2021

Varning: eventuella Spoilers för The Book of Boba Fett

Star Wars nya serie "The Book of Boba Fett" kommer ut om mindre än tre månader. Nu har nyheter om en stor actionscen kommit ut och man blir inte besviken.

Om några månader hålls Disney+ Day på streamingtjänstens två års dag. Den förväntas likna NetflixTudum i att vi kommer få se info om nya och kommande titlar. En av titlarna som nästan definitivt kommer ha en stor roll i spektaklet är The Book of Boba Fett, Star Wars nästa stora serie. Serien släpps den 29 December och vi kan hoppas på en trailer på Disney-eventet som hålls den 12 november.

Men redan nu har vi fått uppgifter från Star Wars News Net om en av actionscenerna som kommer vara del av serien. De varnar om spoiler för själva scenen, men de tror inte att det kommer att spoila storyn.

Book of Boba release date Poster
The Book of Boba Premiär Affisch | Foto: Lucasfilm

Läs Mer: The Book of Boba Fett får Premiärdatum

SPOILERS AHEAD

Enligt artikeln kommer den tuffa prisjägaren möta en Rancor, samma typ av monster som Jabba the Hutt hade fängslat under sitt tronrum. Den här besten är något ljusare än Den Rancor som Luke Skywalker dödade i Star Wars VI, färgen liknar mer sand.

Boba sägs både strida mot odjuret, och möjligen även tämja den! Han sitter på ryggen av Rancorn och ser ut att antingen försöka tämja eller kontrollera monstret som brottar sig fram längs gatorna på Tatooine.

Mer Star Wars: Cara Dune kan återvända till The Mandalorian

Star Wars News Net bad en konstnär återskapa scenen efter hur den beskrevs. på bilden ser vi bland annat monstret bära en stor bröstplatta som skydd. Här upprepar jag även deras vädjan att inte dela bilden online utan att gömma den bakom en spoilervägg, då många fans kan vilja undvika spoilers tills programmet kommer ut!

Star Wars News Net illustration
Star Wars News Nets återskapande illustration av scenen | Illustration: Star Wars News Net

Flera pålitliga källor ska ha bekräftat för nyhetssidan att scenen faktiskt är med i serien.

The Book of Boba kommer till Disney+ 29 December.

Läs också: 5 kommande Star Wars Projekt

NÄSTA ARTIKEL