Pernillas Wahlgrens värld-krav på SVT inför Allsång på Skansen

Wahlgrens värld säsong 15 – Pernilla Wahlgrens ord om programmet

  • Discovery+
Filmtopp
01 december 2023 kl. 10:12
ANNONS
ANNONS

Då kommer programmet tillbaka

Populära "Wahlgrens värld" har tackat för sig för den här gången efter sin 14:e säsong. Blir det även en "Wahlgrens värld" säsong 15? Filmtopp har svaret.

Det har hunnit bli några säsonger av Wahlgrens värld nu – imponerande 14 stycken. Den senaste av dem gick i mål den 23 november 2023 och nu väntar vi otåligt på nya avsnitt av den populära realityserien med Pernilla Wahlgren i fokus, ofta tillsammans med barnen, främst Bianca Ingrosso, men också Benjamin Ingrosso.

Även om serien har tackat för sig för den här gången finns det ingen anledning till oro. Har du bara lite tålamod kommer du snart att kunna se nya avsnitt av programmet igen.

Wahlgrens värld säsong 15 – Pernilla Wahlgrens ord om programmet
Foto: discovery+

Kanalen bekräftar – då kommer Wahlgrens värld säsong 15

Warner Bros. Discovery ser inte ut att ha några planer på att avsluta Wahlgrens värld den närmaste tiden. Redan innan den senaste säsongen visste vi nämligen att säsong 15 kommer att bli av. Bolaget såg dessutom till att flitigt uppmärksamma Wahlgrens värld under sin höstpresentation över vad som väntar 2024 – ett evenemang där Pernilla Wahlgren dessutom var konferencier.

Under presentationen avslöjades det att Wahlgrens värld säsong 15 kommer att återvända till Kanal 5 och discovery+ redan i februari 2024. Något exakt premiärdatum är dock inte annonserat.

Wahlgrens värld säsong 15 – Pernilla Wahlgrens ord om programmet
Foto: Filmtopp Int.

Pernilla Wahlgrens ord om realityserien – ställde krav på SVT

Inte heller Pernilla själv ser ut att ha en tanke på att lämna Wahlgrens värld bakom sig någon gång snart. I samtal med Filmtopp gjorde Pernilla Wahlgren det tydligt att programmet är en prioritet för henne, och avslöjade hon ställde ett Wahlgrens värld-relaterat krav på SVT innan hon tackade ja till Allsång på Skansen.

– När frågan kom från Allsång på Skansen, då sa vi på en gång att den enda förutsättningen att jag kan göra det är att jag får fortsätta göra Wahlgrens värld, annars går det inte, berättade Pernilla för Filmtopp i slutet av oktober 2023.

Säsong 15 är alltså bekräftad, men allt tyder dessutom på att vi kan räkna med ytterligare säsonger därefter.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL