Wahlgrens värld säsong 14 – detta vet vi

Wahlgrens värld säsong 14 – detta vet vi

  • Discovery+
Filmtopp
Uppdaterad 07 september 2023 kl. 16:39 | Publicerad 19 april 2023 kl. 17:13

När återvänder Sveriges Kardashians?

Det är dags för den trettonde (!) säsongen av ett av Sveriges populäraste realityprogram att avrundas. Omåttligt uppskattade "Wahlgrens värld" tackar för sig ännu en gång och det får att genast vilja ta reda på hur framtiden ser ut för långköraren. Väntar "Wahlgrens värld" säsong 14 på oss?

"Wahlgrens värld" har rullat på Kanal 5 och discovery+ sedan 2016. Sedan dess har det hunnit produceras hela 13 säsonger av realityserien där vi får följa familjemedlemmarna i Sveriges kanske mest utmärkande kändisfamilj. Med Pernilla Wahlgren i spetsen och barnen Bianca och Benjamin Ingrosso som framstående huvudpersoner, har vi fått utforska såväl Wahlgren-klanens privatliv som professionella åtaganden.

I den senaste säsongen har vi fått hänga med Pernilla när hon flyttat in till Biancas lägenhet i Stockholm under tiden som huset på Lidingö har färdigställts. Dessutom blir det en avstickare till London med Benjamin, gästande av Biancas talkshow och besök på Oliver Ingrossos restaurang.

Som vanligt är det fullt upp med familjen Wahlgren och underhållning kan uppstå även i de vardagligaste av stunder. När serien nu tackar för en avklarad säsong för trettonde gången är det givetvis på sin plats att utforska om ytterligare avsnitt väntar på oss framöver.

Pernilla och Benjamin i London. Foto: discovery+

När kommer Wahlgrens värld säsong 14?

Sedan premiären av Wahlgrens värld 2016 har det varit mer eller mindre en självklarhet att nya säsonger väntat på oss precis runt hörnet, men denna gången ser det faktiskt annorlunda ut. Det har funnits viss osäkerhet om programmets framtid på grund av att Pernilla står som programledare för Allsång på SkansenSVT. Att kombinera SVT:s public service-uppdrag med uppdrag för andra, privatägda aktörer är inte alltid en enkel sak att lösa.

Trots det kan vi bekräfta att Wahlgrens värld säsong 14 blir av. Pernilla Wahlgren har varit öppen på sina sociala medier om att inspelningen av en ny säsong pågår – och den 22 juni presenterade Warner Bros. Discovery ett premiärdatum för den kommande säsongen.

Wahlgrens värld säsong 14 kommer till Kanal 5 och discovery+ den 7 september 2023. I den nya säsongen kommer vi att få följa Pernilla när hon firar 55 år, ska bli farmor, ska leda Allsång på Skansen och få en inblick i Christians frieri till Pernilla.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL