Benjamin i Wahlgrens värld: Det här är anledningen till att jag finns

Benjamin i Wahlgrens värld: "Det här är anledningen till att jag finns"

  • Discovery+
Eyla Runsten
01 mars 2023 kl. 20:03

Pernilla: "Det här är 90 minuter av våra liv vi aldrig får tillbaka"

I avsnitt 6 av "Wahlgrens värld" får vi se Pernilla och Benjamins sista dag i London. Benjamin går med i budgivningen för sin drömlägenhet samtidigt som Pernilla har fixat en överraskning till sin son.

Benjamin och Pernilla i Wahlgrens Värld
Pernilla Wahlgren och Benjamin Ingrosso. Foto: discovery+.

Pernilla dansar vid Piccadilly Circus

I veckans avsnitt av Wahlgrens Värld går Pernilla Wahlgren och Benjamin Ingrosso runt på Londons gator och besöker Piccadilly Circus, platsen som Pernilla sjöng om sin låt un Melodifestivalen 1985. Pernilla berättar om hur hon behövde göra en engelsk version och en musikvideo av "Piccadilly Circus". Under den inspelningen träffade hon Emilio Ingrosso, pappa till Oliver, Bianca och Benjamin.

– Det här är anledningen till att jag finns, säger Benjamin.

Pernilla börjar dansa vid Piccadilly Circus innan de sedan behöver stressa till överraskningen som hon har fixat, då hon vill "turista" innan de åker hem till Sverige.

Pernilla och Benjamin går i en park
Pernilla Wahlgren och Benjamin Ingrosso. Foto: discovery+

"90 minuter vi aldrig kommer få tillbaka"

Pernilla och Benjamin hoppar på dubbeldäckaren som ska ta dem igenom London för att de ska få se kända platser i staden samtidigt som de tar del av den engelska klassikern "afternoon tea".

– Det här är 90 minuter av våra liv som vi aldrig kommer att få tillbaka. Jag trodde ju att de skulle prata om platserna vi åker förbi, säger Pernilla.

Pernilla och Benjamin avslutar sin resa i London med att åka över London Bridge och hon blir nöjd över att detta blev en del av deras turistande.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL