Wahlgrens värld

Wahlgrens värld säsong 13 – Detta vet vi

  • Discovery+
Filmtopp
Uppdaterad 17 november 2022 kl. 19:00 | Publicerad 16 november 2022 kl. 16:09

Fortsätter familjen Wahlgren att bjuda oss på underhållning framöver?

Realitysuccén "Wahlgrens värld" har nu rullat i imponerande 12 säsonger. Nu är frågan om kändisfamiljen kommer att återvända med nya avsnitt av sin serie under 2023. Filmtopp har tagit reda på vad vi kan om "Wahlgrens värld" säsong 13.

Mer läsning:

Den tolfte säsongen av Wahlgrens värld hade premiär den 15 september 2022 och har nu gått i mål. I de senaste avsnitten av tittarsuccén fick vi i första hans följa Pernilla Wahlgren som befann sig mitt uppe i en perfekt storm av flyttar. Det gröna huset på Lidingö skulle bytas ut mot ett nybyggt hem och även på Marbella väntade ett nytt hus.

Även andra familjemedlemmar i klanen Wahlgren medverkar i säsongen, som exempelvis Bianca Ingrosso och Benjamin Ingrosso, och som vanligt bjuds det på en del familjekonflikter med också mycket skratt och värme.

Samtliga 12 säsonger av "Wahlgrens värld" finns att streama på Discovery+.

När kommer Wahlgrens värld säsong 13?

Än så länge har Discovery inte kommit med något konkret besked om en kommande trettonde säsong av Wahlgrens värld, men det går trots allt att känna av åt vilket håll det lutar för realityseriens framtid.

Det som talar för att Wahlgrens värld säsong 13 blir av är att det är ett omåttligt populärt program som dessutom är behändigt att producera. Serien hade premiär 2016 och sedan dess har det hunnits med två säsonger per år, och de har alla lockat stora mängder tittare. Baserat på det som varit känns det med andra ord som en självklarhet att serien ska komma tillbaka med en ny säsong.

Riktigt så självklart är det dessvärre inte i praktiken. Den främsta anledningen till detta är att Pernilla, Bianca och Benjamin alla är väldigt upptagna med flertalet andra projekt. Samtliga av dem har sina egna projekt och nyligen stod det dessutom klart att Pernilla tar över folkkära Allsång på Skansen under 2023. Att kunna kombinera SVT-produktioner med produktioner hos andra medier är ökänt komplicerat – men inte nödvändigtvis omöjligt. Just nu under hösten 2022 har exempelvis Pernilla själv varit aktuell med både Wahlgrens värld på Kanal 5 och Discovery+, samt Komiker utan gränser på SVT.

Även om Pernilla har varit den centrala figuren i Wahlgrens värld är en annan fördel med konceptet att det finns flertalet familjemedlemmar som kan vara drivande under avsnitten. Det är med andra ord inte orimligt att Pernilla tar ett steg tillbaka för att någon annan ska kunna dra ett större lass i en eventuell säsong 13.

Filmtopps prognos är att det kommer att dyka upp en trettonde säsong av serien, men att det inte nödvändigtvis kommer att produceras med samma tempo eller tillförlitlighet.

Vi uppdaterar dig med ny information så fort vi vet mer.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL