Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Vi i villa säsong 2 – detta vet vi

Vi i villa säsong 2 – detta vet vi

  • Discovery+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
24 maj 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
24 maj 2022

Får vi se Anders fortsätta trakassera sina grannar?

Discovery+ "Vi i villa" har gjort storsuccé med sin första säsong – och många där ute är nyfikna på om det väntar en säsong 2 av serien längre fram. Filmtopp har grävt i frågan.

Serien "Vi i villa", som vi kunnat se på Kanal 5 och Discovery+ är baserad på Hans Koppels bok med samma namn från 2008. Serien landade på Discovery+ i början av april och lovordades snabbt. Filmtopp delade exempelvis ut ett högt betyg till den första säsongens sex avsnitt.

Handlingen i serien kretsar kring Anders som på pappret lever det perfekta Svenssonlivet i förorten med sin familj. Trots det är han på sin bristningsgräns – han är trött på sitt rutinmässiga medelklassliv och när han en dag inser att hans dotter blir illa behandlad rinner bägaren över. Lösningen? Att börja trakassera sina grannar, såklart.

I rollerna ser vi bl.a. Mattias Nordkvist, Sanna Sundqvist, Johan Widerberg och Helena af Sandeberg. Vi i villa är regisserad av Henrik Schyffert.

När kommer Vi i villa säsong 2?

Än så länge vet vi ytterst lite om framtiden för Vi i villa. Discovery+ har varken bekräftat att det kommer en andra säsong eller att serien är avslutad med den första säsongen. Det som gör att vi åtminstone kan hoppas på en fortsättning är att serien mottagits så väl.

Det dröjde inte länge efter premiären innan Discovery gick ut och annonserade att Vi i villa haft en av de starkaste öppningar någonsin för en scriptad originalserie på streamingtjänsten.

– Det är väldigt kul att så många redan både tittat och verkar fatta vad vi ville göra. Stort tack till alla våra otroliga skådisar, hela det fantastiska filmteamet, FLX, och inte minst till Discovery för förtroendet att vi fick krångla och göra den här serien precis så här, sa Schyffert då i ett pressmeddelande.

Förhoppningsvis dröjer det inte allt för länge innan Discovery ger oss klarhet i seriens framtid.

Filmtopp uppdaterar dig med ny information så fort vi vet mer.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL