Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Udda veckor säsong 3 – Detta vet vi

Udda veckor säsong 3 – Detta vet vi

  • Discovery+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
29 mars 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
29 mars 2022

Får vi se mer av Meltzer, Wahlgren och gänget?

Med den andra säsongen ute i sin helhet är det många som undrar ifall vi kommer vi att få se mer av streamingtjänstens omtyckta dramakomedi? Det här vet vi om "Udda veckor" säsong 3!

I discovery+ stjärntäta originalproduktion med Christine MeltzerLinus Wahlgren, Vanna RosenbergCharlie Gustafsson och Per Andersson med flera följer vi dem i deras svajiga vardag där livet sällan bara puttrar på. Inte minst sätts Frida på prov när hon försöker kombinera rollen som singelmorsa och samtidigt dejta Tobias i smyg. Den andra säsongen har nu gått i mål och fansen vill veta, kommer Udda veckor säsong 3?

Den tredje säsongen av Udda veckor har ännu inte bekräftats av Discovery. Men det behöver inte betyda att vi inte får mer av den i framtiden. Snarare beror väntan på besked på att de samlar in tittarnas intryck, det vill säga hur många som kollat på den nya säsongen och vad de tycker om den.

Vad gäller själva serien i sig, så ser vi inga konstigheter för den att kunna fortsätta. En annan serie som behandlar liknande teman, Bonusfamiljen, är nu uppe i fyra säsonger och med en långfilm på väg. Likaså har Solsidan nu avslutat sin sjunde säsong. Vi kan helt klart se Frida och gänget fortsätta slitas mellan vuxenlivets olika toppar och dalar över fler avsnitt.

Och någonting som alltid talar för att det blir flera säsonger är drivet bland de som skapar serien. I det här fallet är det alldeles uppenbart att gänget är sugna på att återvända till Udda veckor, åtminstone två av dess huvudpersoner. När Wahlgren och Meltzer närvarade i Nyhetsmorgon för att promota den andra säsongen var det väldigt uppenbart att de njuter av att göra serien: 

– Ibland har det varit så långa dagar att teamet aldrig går hem, sade Linus Wahlgren.

– Det är lite för roligt ibland, sade Christine Meltzer. 

På frågan om de börjat arbeta på Udda veckor säsong 3 svarade Wahlgren följande: 

– Vi har inte börjat jobba på den, vi får först se hur det går med säsong två.

När kommer Udda veckor säsong 3?

Om det blir en tredje säsong av serien, så räknar vi med att den släpps samma tid på året som de föregående två. Det vill säga i mars 2023. Men först får vi vänta på att få den bekräftad.

Filmtopp håller dig uppdaterad om hur det blir med produktionen framöver.

MER LÄSNING:

NÄSTA ARTIKEL