Nu på bio

Det senaste på biofronten!

True Love Sverige säsong 2 – Detta vet vi

True Love Sverige säsong 2 – Detta vet vi

  • Discovery+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
01 mars 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
01 mars 2022

Kommer kärleksexperimentet tillbaka?

Den första säsongen av discovery+ nya realitysatsning har gått i mål, och bjöd på en rafflande final. Undrar du vad statusen är gällande "True Love Sverige" säsong 2? Detta vet vi!

Nu finns hela den första säsongen av True Love Sverige att streama på discovery+. Serien där singlar söker efter sin livspartner i ett spännande kärleksexperiment som involverar lögndetektorer, har gjort stor succé på nätet. Fansen hoppas nu på att det ska vara tillräckligt omtyckt för att kunna bli en långkörare. Så vad vet vi om True Love Sverige säsong 2?

Se Filmtopps intervju med seriens stjärnor Malin Lundahl, Angelo Jovic, Caroline Kronqvist, Patrice Emedi och flera: 

Discovery planerar True Love Sverige säsong 2

Serien som rullat de senaste månaderna har fångat en stor publik och trendat på Youtube. Av den anledningen kommer det inte som någon större överraskning att teamet på Discovery planerar för en andra säsong. 

För två veckor sedan gick seriens officiella Instagram-konto ut med att de nu söker nya singlar att pröva lyckan inför nästa säsong: 

Ja, du som vill söka till serien kan göra det idag. Om du tror dig vara en av de som kan delta i True Love Sverige säsong 2, klicka här för direktlänk till ansökningen. 

När kommer True Love Sverige säsong 2?

Det finns ännu inget specifikt premiärdatum för den andra säsongen av True Love Sverige. Däremot brukar realityserier likt denna gå som en klocka. Med det sagt förväntar vi oss att den andra säsongen har premiär samma tid på året som den första, det vill säga runt julen 2022.

Så gick det i finalen på True Love Sverige 2022

Finalen i årets upplaga av serien bjöd på stor dramatik när vinnarparet skulle krönas. Det vill säga det par som lögndetektorn kunde bekräfta ha hittat sin sanna krälek. De två inledande paren bestod av Malin Lundahl och Elias Olsson Cataldo, och Sara Danishmand och Christoffer ”Stoffe” Gustavsson. Men ingen av dem visade sig vara kär i sin partner. 

Många hade då trott att det tredje paret Angelo Jovic och Caroline Kronqvist skulle kamma hem det hela. Men lögndetektorn visade att endast en av dem var innerligt kär i den andra. Istället var det det fjärde och sista paret som visade sig ha hittat sann kärlek: Patrice Emedi och Sara Engerdahl. Utöver kärleken vann de två också seriens pris på en miljon kronor. 

Filmtopp håller dig uppdaterad om "True Love Sverige" säsong 2

MER LÄSNING:

NÄSTA ARTIKEL