Tom Sjöstedts härdsmälta i "Alla mot alla" får alla att skratta

Tom Sjöstedts härdsmälta i "Alla mot alla" får oss alla att skratta

  • Discovery+
Axel Diedrichs
22 april 2024 kl. 14:04

Tom Sjöstedt får det riktigt tufft när han sätter sig i Under Pressure-stolen i dagens "Alla mot Alla" och det är huvudräkning som står på menyn.

Den elfte säsongen av Alla mot alla med filmaktuella Filip Hammar och Fredrik Wikingsson börjar närmar sig sitt slutspel. I den här säsongen ser vi lagen kastas om hej vilt med tidigare motståndare som nu måste jobba tillsammans. I ett av lagen ser vi den känt skicklige kocken Tom Sjöstedt och skådespelaren Erik "Jerka" Johansson forma en duo, som ger sitt yttersta för att ta sig vidare i frågesporten. 

Foto: Kanal 5 / discovery+.

Tom Sjöstedts härdsmälta i Under Pressure

Sjöstedt och Johansson, som ställs inför en tuff duell mot Tara Moshizi och Kristoffer Appelquist, behöver säkra en vinst för att inte tappa greppet om slutspelet. Därför är det olyckligt att Sjöstedt ska ställas inför en utmaning som han uppenbarligen inte är helt lämpad för, nämligen huvudräkning. 

I den heta frågestolen ska han på kort tid svara rätt på så många mattefrågor som möjligt. De är alla av varierande svårighetsgrad, där vissa anses vara väldigt enkla och andra betydligt svårare. Men de flesta kan nog enas om att de tre poäng Sjöstedt, som hackar sig fram genom momentet, lyckas skrapa ihop inte är något att stoltsera med. Nej, detta var något av en härdsmälta att bevittna, som Toms lagkamrat "Jerka" har svårt att titta på. När momentet väl går i mål kan han inte göra annat än att, likt tittarna, lätta på trycket och garva åt det hela.

– Fy fan vilken jävla stress alltså. Jag försökte i alla fall, säger en besviken Tom Sjöstedt som efteråt fick stöd av programledarna Filip och Fredrik.

Till hans försvar ska det också sägas att programmets fruktade Under Pressure-moment har en lång historik av att få deltagarna att krackelera. Det gick heller inte bra för Kristoffer Appelquist som endast gjorde det snäppet bättre med fyra poäng istället för Toms tre.

Vi säger väl kämpat till Tom, och konstaterar att det här momentet inte speglar hans medverkan i programmet i stort. Han har flera gånger haft sina stunder där han imponerat på personerna i studion och tittarna där hemma. Alla uppskattar vi också när någon vågar bjuda på sig själv.

Du som vill se kvällens avsnitt kan göra det på Kanal 5 och discovery+ som visar alla avsnitt av "Alla mot Alla".

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL