Här är Filip och Fredriks nya film – då har den biopremiär

Filip & Fredrik har visat kungafamiljen Den sista resan: “Otroligt stolta“

Axel Diedrichs
17 april 2024 kl. 18:04

Den enorma succén fortsätter

Med över 300 000 biobesökare fortsätter filmfenomenet "Den sista resan" att växa. Nu har Filip Hammar och Fredrik Wikingsson visat sin dokumentär för Kungafamiljen.

Den 1 mars var det biopremiär för Filip Hammars och Fredrik Wikingssons dokumentär Den sista resan, där Hammars pappa Lars får väckas till liv på nytt med en oväntad resa till sitt älskade Frankrike. Filmen har inte bara blivit årets mest hyllade svenska produktion så här långt, den här även passerat 300 000 biobesök. Den fortsätter nu att locka fler biljettköpare än internationella blockbusters som Dune och Godzilla X Kong: The New Empire

Filip & Fredrik har visat kungafamiljen Den sista resan: “Otroligt stolta“
Kronprinsessan Victoria med Filip och Lars Hammar. Skärmdump via Nordisk Films Instagram.

Filip & Fredrik har visat kungafamiljen Den sista resan

I ett inlägg på Nordisk Films Instagram kommer man nu med ytterligare styrkebesked för Den sista resan som de distribuerar. Nämligen att Filip och Fredrik tillsammans med Lars och hans hustru Tiina har varit på besök hos kungafamiljen och visat upp filmen för kronprinsessan Victoria och prins Daniel

– Vi är otroligt stolta och glada över detta, samt att filmen just har passerat 300000 biobesökare, skriver Nordisk Film till sina följare. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nordisk Film Sverige (@nordiskfilmsverige)

Den sista resan, som fortsätter att trotsa alla odds, går ännu att se på biografer runt om i landet. Likaså turnerar Filip och Fredrik vidare genom landet för att introducera filmen för besökarna. Nedan ser du vilka biografer de två kommer att befinna sig på härnäst: 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL