Då har Alla mot alla 2024 premiär – här är alla deltagare

Då har Alla mot alla 2024 premiär – här är alla deltagare

  • Discovery+
Axel Diedrichs
31 januari 2024 kl. 16:01

Paren blir nu rivaler som möter varandra

Det har blivit dags för en ny vända av Filip och Fredriks frågesport. Snart har Alla mot alla 2024 premiär och här är deltagarna i grupp 1.

Vänta nu, ska Ebba Kleberg von Sydow och Olof Lundh plötsligt möta varandra? Får vi inte se Erik Haag och Lotta Lundgren sitta i buren med varandra? 

I den nya säsongen av Alla mot alla 2024 vänder våra programledare Filip Hammar och Fredrik Wikingsson ordentligt på steken. De tidigare paren som återvänder till programmet får nämligen inte att tävla tillsammans, utan istället kommer de att möta varandra. Hur de nya konstellationerna kommer att se ut verkar det som att vi får vänta med att se, men vi väntar med spänning på att få veta hur de tar form. 

Då har Alla mot alla 2024 premiär – här är alla deltagare
Olof Lundh och Kleberg von Sydow. Kommer någon av dem att vinna Alla mot alla säsong 11 på eget håll? Foto: discovery+ / Kanal 5.

Då har Alla mot alla 2024 premiär – här är alla deltagare

Anledningen att man kastar om upplägget för deltagarna har att göra med att man vill lyfta programmet till nya höjder, något som Filip Hammar själv gått ut och sagt i media. I en intervju med Expressen påpekar han att det är en stor ändring som sticker ut mot många av de program som görs, inte minst På spåret där man "på sin höjd byter ut ett moment" eller ställer en "ny bok i hyllan bakom Kristian Luuk och Fredrik Lindström".

När det nu är dags för Alla mot alla säsong 11 så välkomnar tittarna säkerligen att man vågar röra om i grytan. Fredrik Wikingsson har hintat om att det kan bli den sista säsongen som görs – kanske vill man av den anledningen se till att göra något extra minnesvärt av det hela.

Nedan hittar du listan med de deltagare som öppnar den nya säsongen i grupp 1:

Andrev Walden

Claes Malmberg

Ebba Kleberg von Sydow

Emma Knyckare

Erik Haag

Gry Forsell

Gustaf Hammarsten

Jennifer Kücükaslan

Jonatan Unge

Karin Magnusson

Lina Thomsgård

Lotta Lundgren

Magnus Betnér

Ola Söderholm

Olof Lundh

Rickard Olsson

"Alla mot alla" 2024 har premiär på Kanal 5 och discovery+ måndagen den 5 februari klockan 22:00.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL