Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Då kommer Spökjakt säsong 4

Då kommer Spökjakt säsong 4

  • Discovery+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
14 maj 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
14 maj 2022

"Fått det extra tufft den här gången"

I sommar är det dags för Spökjakt säsong 4 där Jocke och Jonna Lundell reser runt i Europa för att besöka hemsökta platser.

Premiärhelgen för den förra säsongen av programmet blev en succé och i Norden kom det att bli ett av de mest populära på discovery+. I tillägg vann den även Årets program på Kristallgalan. Nu står Joakim och Jonna Lundell redo för att tittarna Spökjakt säsong 4. Missa inte när duon reser runt i Europa för att besöka hemsökta byggnader och paranormala platser. 

Tillsammans med vännen Danjal Kanani och spökjägarduon LaxTon, bestående av bröderna Tony och Niklas, mediumet Andreas, och vännen Johanna Öholm som har erfarenhet från tidigare Spökjakter på Youtube, besöker duon Frankrikes mest hemsökta slott. De vandrar även runt i paranormala skogar och besöker "verklighetens The Shining".

– Mitt största mål är att leverera en ny upplevelse och högre spänning för varje säsong, men också att hitta lite mer ovanliga platser. Det har vi verkligen lyckats med den här gången. Eftersom jag i grunden är lite skeptisk till det övernaturliga så kan man lugnt säga att jag fått det extra tufft den här säsongen, säger Joakim Lundell.

Likt tidigare säsonger besöker gänget sex platser där alla destinationer har sina egna spår av paranormala aktiviteter. 

– Den tid och engagemang som Jocke och Jonna lägger ner i detta program är beundransvärt och jag är övertygad om att även denna säsong kommer bli till en succé, säger Ulrika Bokstad, exekutiv producent för SpökjaktWarner Bros. Discovery.

Platser Jocke och Jonna besöker i Spökjakt säsong 4

Episod 1: Hoia Forest, Rumänien.  Världens mest hemsökta skog. 

Episod 2: Château de Fougeret, Frankrike. Frankrikes mest hemsökta slott.

Episod 3: Waldlust Hotel, Freudenstadt Tyskland. “Verklighetens The Shining”. 

Episod 4: Jeleń-Rynek 24, Jaworzno. Poltergeisthuset i Polen.

Episod 5: Luciedo Abbey, Klostret i Italien. 

Episod 6: Villa Oldofredi-Tadini, Italien. Paranormala idyllen.

"Spökjakt" säsong 4 har premiär på discovery+ i augusti.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL