Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Snart premiär för andra säsongen av Udda Veckor

Snart premiär för andra säsongen av Udda Veckor

  • Discovery+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
04 mars 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
04 mars 2022

Fortsättningen på god väg till discovery+

Det närmar sig comeback för "Udda veckor". Här är allt vi vet om den nya säsongen!

Udda veckor är en av de första dramaserierna att släppas av discovery+ och en av deras stora tittarfavoriter. Det är därför inte särskilt förvånande att en andra säsong nu är på god väg till streamingtjänsten. 

I Udda veckor säsong 2 får vi fortsätta följa Frida och Jonas med vänner, som spelas av Christine Meltzer, Linus Wahlgren, Gustaf Hammarsten, Vanna Rosenberg, Per Andersson och Charlie Gustafsson. Nu har vi fått ta del av närmare detaljer gällande handlingen och det står klart att livspusslandet står i fokus även den här gången.

Det här handlar den andra säsongen av Udda veckor om

Udda veckor – ny svensk serie från Discovery+
Christine Meltzer som Frida. Foto: discovery+.

Frida sätts på prov när hon försöker kombinera rollen som singelmorsa och samtidigt dejta Tobias i smyg. Men oavsett hur mycket Frida vill gå vidare och slippa exet Jonas så är han fortfarande en alltför stor del av hennes liv. Men är hon egentligen helt över honom? Enligt Discovery själva blir det en säsong väldigt många kan känna igen sig i, fylld av missförstånd, kärlek, bråk och mycket humor.

När kommer Udda veckor säsong 2?

Äntligen vet vi när den andra säsongen av Udda veckor har sin efterlängtade premiär och fansen behöver inte vänta länge på att återse gänget. Nypremiären landar på discovery+ den 11:e mars. För dig som följer den via Kanal 5, så får du däremot vänta desto längre. Där visas serien först den 10:e maj. 

MER LÄSNING:

 

NÄSTA ARTIKEL