Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Spana in Johan Peterssons nya serie – då har Helvetesresan premiär

Snart har nya serien Helvetesresan premiär på discovery+

  • Discovery+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
17 november 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
17 november 2022

Första titt på Johan Peterssons nya projekt

I nya serien "Helvetesresan" följer vi Johan Petersson och Mattias Särnholms som beger sig ut på ett långt äventyr i Sverige med sina vänner och motorcyklar.

Discovery+ presenterar nya serien Helvetesresan där fem vänner drar ut på en minnesvärd resa med sina motorcyklar. 450 mil avverkade på kringliga och vackra svenska vägar samt enastående mat lagad av en stjärnkock. Det var Mattias Särnholms förväntningar inför sin drömresa som han länge planerat att göra. Men resan kommer inte att bli som han förväntat sig.

I Helvetesresan följer vi med när Mattias tar med sig vännen tillika komikern Johan Petersson, Enduroåkaren och filmaren Kimmo, stjärnkocken Jonas Dahlbom och fotografen samt äventyraren Hanna Johansson ut på vägarna. Förväntningarna är skyhöga men med varierande väderförhållanden, olyckor och trytande energi står det snabbt klart att verkligheten blir något helt annat. Längs resans gång gör gänget avstickare till vackra campingplatser, bergsklättring vid skuleberget till en intim musikspelning långt in i de djupa skogarna.

Den här resan har jag gått och funderat på i flera år och nu äntligen passade det att dra iväg. Jag har aldrig varit den här killen som måste resa till vilket pris som helst. Jag har aldrig tagit mig någon tid till att bara sätta av två veckor och dra. Man måste bryta upp ibland vilket är nyttigt säger Mattias Särnholm.

Snart har nya serien Helvetesresan premiär på discovery+
Foto: discovery+.

Då har serien Helvetesresan premiär

Efter flera år framför tv-kamerorna har Mattias Särnholm blivit ett familjärt ansikte hos det svenska folket när han rest Sverige runt för att renovera hushåll och hjälpa människor i nöd i succéprogram som Roomservice och Sofias änglar

Men bortom kameror och nya byggprojekt har Mattias länge haft en dröm om att någon gång få bryta upp från livet och ge sig iväg på sin MC för att uppleva det vackra och avlånga Sverige med endast vägarna och naturen framför sig.

"Helvetesresan" produceras av MALA och Silverbullet och har premiär 29 november på Kanal 5 och discovery+.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL