Malin Gramer leder True Love Sverige säsong 2 – alla singlar och premiärdatum

Premiär för True Love Sverige (säsong 2) 2023 – så var första avsnittet

  • Discovery+
Sofie Landgren
01 juni 2023 kl. 10:00

Dejtingreality-serien äntligen tillbaka

Nu är det premiär för True Love Sverige (säsong 2) 2023! Åtta modiga singlar flyttar in i villan. Romantiken tar fart och det finns inget utrymme för lögner. Redan första kvällen testas killarna av lögndetektorn.

Premiär för True Love Sverige (säsong 2) 2023 – så var första avsnittet
Avesta Sucuri, Victoria Cedermark, Sanna Persson, Jenny Amin. Foto: discovery+.

Premiär för True Love Sverige (säsong 2) 2023 – så var första avsnittet

Dejtingprogrammet "True Love Sverige" är tillbaka med en ny säsong på discovery+. Även denna gång möter vi singlar som längtar efter sann kärlek. Men nytt för denna gång är att deltagarna har programledaren och realityproffset Malin Gramer som vägleder dem genom programmet.

Reglerna är enkla, hittar de sann kärlek har de chansen att vinna 1 miljon kronor, men vägen dit är inte lätt, för i True Love avslöjar lögndetektorn allt. Allt avgörs sedan i ett sista, slutgiltigt lögndetektor-test som ger kvittot på deltagarnas verkliga känslor för sista gången. Kommer de att hitta sann kärlek eller inte?

Till en början står tjejerna i fokus och det första intrycket från startgruppens fyra tjejer, Avesta Sucuri, Victoria Cedermark, Sanna Persson och Jenny Amin, är att det känns som att de verkligen är där för att hitta äkta kärlek och att de inte bara är ute efter att få synas i TV.

Det rivstartas med en speed-date mellan samtliga deltagare och det bjuds på lättklädda deltagarporträtt i sann reality-anda. Svenska reality-dejtingprogram kan ha en tendens till att kännas lite platta och stela, men här får man ganska snabbt en mysig känsla. Men, vi kommer tyvärr inte helt ifrån inslag av stel tystnad, det ser i vart fall en av deltagarna till.

John, Oscar, David, Jenny, True Love Sverige 2023
John Nyström, Oscar Jansson, Jenny Amin, David Jahadgar. Foto: Linus Hallsenius / discovery+.

De deltagare som sticker ut mest

Det finns fyra deltagare som sticker ut lite extra mycket i det första avsnittet av True Love Sverige 2023, se bild ovan. 

John Nyström, 29, Helsingborg, som berättar att han inte är ute efter ett förhållande, är öppen för kärlek, men söker efter ett öppet förhållande.

Oscar Jansson, 31, Stockholm, som har samma öppningsreplik till varje tjej i programmet, nämligen "vad snygg du är".

Jenny Amin, 32, Stockholm, som är så redo för att hitta någon att hon redan har införskaffat sig en tandborste hemma i Sverige som är ämnad för någon av killarna i programmet.

Och sist men inte minst referensen till den stela tystnaden, David Jahadgar, 24, Sundbyberg. David är norrlänningen som har svårt för att få samtalen med tjejerna att flyta.

Marcus Lennartsson True Love 2023
Marcus Lennartsson. Foto discovery+.

Årets första lögndetektortest med Dr. Martin

Efter dejterna är det dags för killarna att få träffa Dr. Martin för allra första gången och genomlida sina allra första lögndetektortest där frågorna grundar sig i det tjejerna vill få svar på.

När testerna är genomförda får deltagarna uppleva säsongens första sanningsceremonin för att se hur sanningsenligt killarna har svarat på frågorna. Kämpigast är det definitivt för Marcus Lennartsson, 32, Göteborg, som får rött på alla sina svar, enligt lögndetektorn har alltså Marcus ljugit i alla sina svar. Här kan du läsa mer om Marcus Lennartsson.

Jag tror att det här kan bli än säsong väl värd att följa för dig som uppskattar svensk reality, och det är extra kul att få se Malin Gramer i rollen som programledare igen, en roll hon axlar väldigt väl.

Missa inte True Love Sverige 2023 säsong 2 på discovery+ från torsdag, 1 juni. Då släpps hela 3 avsnitt!

Fler deltagare att läsa mer om:

 

 

 

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL