Därför känner du igen charmören Marcus Lennartsson i True Love Sverige 2023

Därför känner du igen charmören Marcus Lennartsson i True Love Sverige 2023

  • Discovery+
Sofie Landgren
30 maj 2023 kl. 15:38

Gjorde TV-debut 2021

En av de arton singlar som rest till södra Frankrike för att hitta sann kärlek i True Love Sverige 2023 är ingen mindre än den kärlekstörstande charmören Marcus Lennartsson från Göteborg. Här är anledningen till varför du tycker dig känna igen honom.

Marcus Lennartsson i True Love Sverige 2023
Marcus Lennartsson. Foto: Linus Hallsenius / discovery+.

Därför känner du igen charmören Marcus Lennartsson i True Love 2023

Kärleksexperimentet "True Love Sverige" är tillbaka med en ny, rykande färsk säsong med premiär på discovery+ den 1 juni. Via dejter och kärleksceremonier lär dessa singlar känna varandra, och om känslor uppstår, ja då väljer de varandra. Men, det finns en hake. I True Love Sverige testas nämligen deras känslor för varandra på riktigt, med hjälp av en lögndetektor. Det är bara med hjälp av sanningen som de kan ta sig till final. Det blir en känslosam och tuff resa för dessa singlar, men vinsten kan bli så mycket större än bara prispengar, nämligen att de hittar äkta kärlek.

En av årets singlar är Marcus Lennartsson, 32, Göteborg, och det är inte första gången som den här mannen söker kärlek på TV.

Marcus Lennartsson i Bachelorette 2021
Marcus Lennartsson. Foto: Robert Jadenfeldt/TV4.

Sökte kärlek i Bachelorette Sverige 2021

Marcus medverkade i dejtingprogrammet Bachelorette Sverige 2021, där han hoppades på att kunna vinna Julia Franzéns hjärta. På den tiden var Marcus bosatt i Malmö men bor i dagsläget i Göteborg. Det gick inte hela vägen för Marcus i Bachelorette, men nu ger han kärleken en ny chans genom att ställa upp i True Love Sverige 2023. Om Marcus har större lycka i TV-kärlek den här omgången återstår att se.

Missa inte Marcus Lennartsson jakt på äkta kärlek i "True Love Sverige" 2023 på discovery+ med start den 1 juni. 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL