Därför känner du igen sångfågeln Avesta Sucuri från True Love Sverige 2023

Därför känner du igen sångfågeln Avesta Sucuri från True Love Sverige 2023

  • Discovery+
Sofie Landgren
30 maj 2023 kl. 15:35

Gjorde sin TV-debut redan 2013

En av de arton singlar som rest till södra Frankrike för att hitta sann kärlek i True Love 2023 är ingen mindre än den juridik-studerande sångfågeln Avesta Sucuri från Lidingö. Här är anledningen till varför du tycker dig känna igen henne.

Avesta Sucuri i True Love Sverige 2023
Avesta Sucuri. Foto: Linus Hallsénius / discovery+.

Därför känner du igen Avesta Sucuri från True Love Sverige 2023

Kärleksexperimentet "True Love Sverige" är tillbaka med en ny, rykande färsk säsong med premiär på discovery+ den 1 juni. Via dejter och kärleksceremonier lär dessa singlar känna varandra, och om känslor uppstår, ja då väljer de varandra. Men, det finns en hake. I True Love Sverige testas nämligen deras känslor för varandra på riktigt, med hjälp av en lögndetektor. Det är bara med hjälp av sanningen som de kan ta sig till final. Det blir en känslosam och tuff resa för dessa singlar, men vinsten kan bli så mycket större än bara prispengar, nämligen att de hittar äkta kärlek.

En av årets singlar är Avesta Sucuri, 27, Stockholm, och det är inte första gången som den här kvinnan dyker upp i TV-rutan!

Avesta Sucuri Idol 2013
Avesta Sucuri i "Idol". Foto: TV4.

Ställde upp i Svenska Idol 2013

2013 ställde sig Avesta modigt nog framför Idol-juryn och framförde sin audition med låten One Day och House Of The Rising Sun, ett framträdande som imponerade såpass mycket på juryn att hon gick där ifrån med en guldbiljett. 

Här kan du se hela Avestas imponerande audition.

Missa inte Avestas jakt på kärlek i "True Love Sverige" 2023 med start den 1 juni!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL