Premiär för nya serien Dopamin på discovery+

Premiär för nya serien Dopamin på discovery+

  • Discovery+
Filmtopp
Uppdaterad kl. 10:03 | Publicerad 31 mars 2022 kl. 08:03

Finns tillgänglig att streama gratis

I discovery+ nya dramaserie "Dopamin" ser vi norska SKAM-stjärnan Josefin Frida. Här kan du spana in trailern!

discovery+ fortsätter att växa i popularitet med deras hårda satsning på egenproducerade dramaserier. Näst på tur är deras danska produktion Dopamin som nu släpps på streamingtjänsten. Den frontas av en person för några år sedan blev ett med den nordiska publiken.

Vill ha en ny skandinavisk spänningsserie att sätta klorna i? Då kan du mycket väl ha hittat din bästa kompis här. Den nya serien Dopamin med norska SKAM-stjärnskottet Josefin Frida i en av huvudrollerna som en ung sjuksköterska, är en nervkittlande dramathriller. Den utspelar sig på det fiktiva sjukhuset Limfjordens Universitetshospital där en rad oväntade dödsfall börjar inträffa. Handlingen är inspirerad av verkliga kriminalfall.

– Det har varit en väldigt spännande upplevelse att arbeta med serien och jag glädjer mig vilt till att se hur hurdant det slutliga resultatet blir, säger Josefine Frida i ett pressmeddelande.

Dopamin är en serie i åtta delar. De första två finns att streama gratis på discovery+ idag. Om den blir en lika stor nordisk succé som SKAM återstår att se.

Se trailern till Dopamin säsong 1 här:

Den första säsongen av "Dopamin" har premiär på discovery+ idag, den 31 mars.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL