Premiär för Helvetesresan – kändisarna åker MC genom Sverige

Premiär för Helvetesresan – kändisarna åker MC genom Sverige

  • Discovery+
Filmtopp
Uppdaterad 03 december 2022 kl. 22:12 | Publicerad 29 november 2022 kl. 12:11

Drömresan genom Sverige blir något helt annat?

Det nya programmet "Helvetesresan" finns nu att streama på Discovery+. I realityserien åker Mattias Särnholm och Johan Petersson genom Sverige på motorcykel tillsammans med tre vänner – och stöter på en hel del utmaningar på vägen.

Mattias Särnholm, känd från program som bl.a. Roomservice och Sofias änglar, har länge drömt om att resa genom Sverige på MC – och det är precis vad han får chansen att göra i Helvetesresan. Tillsammans med Johan Petersson (Partaj, Café Bärs, Hem till Midgård) och tre andra vänner ger sig Mattias ut på en 450 mil lång resa över svenska vägar.

Mer läsning:

Drömresan visar sig dock snart vara allt annat än en dans på rosor – dåligt väder och olyckor är hinder som försöker sätta stopp för drömupplevelsen och riskerar att förvandla den till en resa från helvetet.

– Den här resan har jag gått och funderat på i flera år och nu äntligen passade det att dra iväg. Jag har aldrig varit den här killen som måste resa till vilket pris som helst. Jag har aldrig tagit mig någon tid till att bara sätta av två veckor och dra. Man måste bryta upp ibland vilket är nyttigt, säger Mattias Särnholm i ett pressmeddelande.

Under programmets gång kommer vi att få följa gruppen när de åker genom Sverige på sina motorcyklar och gör avstickare för att besöka allt från hederliga campingplatser till en musikspelning djupt inne i skogen.

Förutom Mattias och Johan är även Enduroåkaren och filmaren Kimmo Ilvonen, stjärnkocken Jonas Dahlbom samt äventyraren och fotografen Hanna Johansson med på resan.

"Helvetesresan" finns nu att streama på Discovery+. Den första delen sänds på Kanal 5 i dag, den 29 november, klockan 21.00.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL