BIANCA gäster 2022 – hela listan

KLART: Bianca säsong 2 bekräftad – Ingrosso återvänder 2023

  • Discovery+
Filmtopp
Uppdaterad 05 december 2022 kl. 14:12 | Publicerad 03 december 2022 kl. 22:12

Stjärnan med strålande nyheter för fansen

Nu går den första vändan av Ingrossos talkshow i mål. I samband med finalen bekräftar stjärnan att vi får se Bianca säsong 2 som kommer ut 2023.

Under hösten har svenska folket fått värma sig med en ny talkshow under ledning av influencern och TV-profilen Bianca Ingrosso. Dit har det kommit en mängd olika kändisar för att ha kul i studion men också för att ställas mot väggen. Bland annat har vi fått se Bianca utmana Mauri Hermundsson till att säga elaka saker om folk, och Fredrik Wikingsson som satts i den heta stolen där han behövt svara på flera obekväma frågor. Tittarna som förälskat sig i programmet kan andas ut. Vi kommer att få se Bianca säsong 2 komma till discovery+

KLART: Bianca säsong 2 bekräftad – Ingrosso återvänder 2023
Foto: discovery+.

När kommer Bianca säsong 2?

I slutet av säsongsfinalen bekräftar Ingrosso själv att en ny säsong kommer ut nästa år. Nu har vi även fått veta när den släpps, och det blir tidigare än väntat. TV-program likt dessa brukar gå som en klocka, vilket i vanliga fall innebär att en andra säsong av Bianca hade släppts under hösten 2023, men så länge behöver inte tittarna vänta. Nu bekräftar discovery+ att programmet fortsätter redan till våren. 

Tills dess att vi återser Bianca i hennes studiosoffa får produktionen se till att leta reda på en ny skara kändisar att värma platserna bredvid henne med. 

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL